Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja sie zarejestrowalem jak jeszcze jezdzilem B5 taty :decayed: :decayed: :naughty:

Ja kupiłem auto w połowie sierpnia 2006, a na forum trafiłem przez absolutny przypadek :tongue4:

ja swoje obecne tez w sierpniu 2006 kupilem, ale wczesniej jezdzilem przez pare lat B5 ojca :decayed:[br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 00:09_________________________________________________pamietam to srebrne B5 1.8T :decayed:

150 KM miala :naughty:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Adaś Ty poważnie jesteś tak długo na forum :shocked:

Opublikowano

Adas podglada :naughty:[br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 00:12_________________________________________________

Adaś Ty poważnie jesteś tak długo na forum :shocked:

trudno uwierzyc co ? :kox: :kox:

:decayed:

Opublikowano

Lete spać. Do juta chłopaki :) Widzimy się na spocie :decayed:

Opublikowano

i pamietaj za tydzien tez :decayed:

Opublikowano

cześć Bart :hi:[br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 00:15_________________________________________________Adas jesteś seniorem forumowym .... medal powinieneś dostać :evil::naughty:

Opublikowano

i pamietaj za tydzien tez :decayed:

Jeśli tylko samochód nie będzie u lakiernika to na bank jestem :)

Opublikowano

_________________________________________________Adas jesteś seniorem forumowym .... medal powinieneś dostać :evil::naughty:

:decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

trza powoli szykować się do wyra :evil:

Opublikowano

OK Pany, jak już napisałem byłem tu tylko na moment, pora się zbierać spaaać...

Branoc wszystkim.

Opublikowano

dobranoc Yelo :cool1:

Opublikowano

a ja zarejestrowałem się parę dni przed Adasiem, w dniu kupna pierwszej A4 :) byłem 125. userem forum :kox:[br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 00:30_________________________________________________i czas do łóżka, miłego spotowania życzę! :)

Opublikowano

też spadam ...do dzisiaj :hi:

Opublikowano

a ja zarejestrowałem się parę dni przed Adasiem, w dniu kupna pierwszej A4 :) byłem 125. userem forum :kox:[br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 00:30_________________________________________________i czas do łóżka, miłego spotowania życzę! :)

bo My stare wygary jestesmy :polew: :polew:

Opublikowano

Dzień dobry wszysttkim userom

Z okazji Dnia Kobiet życze wszystkim naszym Klubowiczkom i nie tylko zawsze tylko szerokich i płaskich jak stół dróg, dużej torby z gotówką na zakupy, i wielu seriali brazylijskich w TV.

WASZE ZDROWIE KOBIETKI

:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

Opublikowano

Z okazji Dnia Kobiet wszystkim Kobietom -forumowiczkom i nie tylko -waszym Paniom też spełnienia wszystkich marzeń, zdrowia,szczęścia i słodyczy Wentyl Wam wszystkim życzy. :hi: :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

cześć Wentylek !

czemu tak szybko wstałeś ?

co tam słychać ?

głowa boli - kacor gigant ? :gwizdanie:

Opublikowano

cześć Wentylek !

czemu tak szybko wstałeś ?

co tam słychać ?

głowa boli - kacor gigant ? :gwizdanie:

siemka kacyk średni a o tej porze wstaje zawsze , aty kolego co tak szybko :hi: :hi:[br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 08:05_________________________________________________i co jedziesz z nami do bukowiny :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 08:05_________________________________________________a co tam słychac -to zależy gdzie ucho przyłożysz , kiepsko sie robi w robocie -kryzys a co wiadomo na kasie sie odbija