Iverson Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Czerwone :shocked: Wygląda na to, że cała ekipa z Poznania przyjedzie na tablicach wyjazdowych z Helmutowa Tylko nie zdziwcie się jak Was pozostali na zlocie będą pytać, czy te fury na handel ciągniecie :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :polew: :polew: :polew: bezczelny typ no , jeszcze będziesz chciał taką tabliczkę
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Jak pisałem, ja będę miał niebieski pasek to moze zrobimy jakas zrzute na ten spray?
Suli Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 bezczelny typ no , jeszcze będziesz chciał taką tabliczkę Chyba jak będę furę za granicę opychał Jak pisałem, ja będę miał niebieski pasek to moze zrobimy jakas zrzute na ten spray? Git idea :good: Mówię poważnie :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 To nie spray tylko folia taka jak na tablicach [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 22:15_________________________________________________Cześć Pepin Folia jest niebieska odblaskowa na alu i będzie idealnie pasowała jak się dotnie do tablicy
Iverson Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 ma ktos kontakt ze Śmiesznym , juz dawno chopoka nie było u nas i z nami
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 ma ktos kontakt ze Śmiesznym , juz dawno chopoka nie było u nas i z nami pewnie wentylek ma z nim kontakt... [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 22:23_________________________________________________ Folia jest niebieska odblaskowa na alu i będzie idealnie pasowała jak się dotnie do tablicy a za ile masz taka folie? ale tak serio...
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Mam ją hmm na użytek własny ale jakoś się dogadamy, nie wiem na ile tablic starczy, jak wyrezam swoją to będę wiedział
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Mam ją hmm na użytek własny ale jakoś się dogadamy, nie wiem na ile tablic starczy, jak wyrezam swoją to będę wiedział ale to jest zwykla niebieska czy cos jest na niej nadrukowane?
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Niebieska odblaskowa taka jak na drogowskazy i tablice rejestracyjne
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Lecę spać. Dobranoc wszystkim narka Bart-S
Musashi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/warminskomazurskie-b91.0/ a tu aaaaaaaaaaaaaa, haha. zajarzylem dopiero. no podgladam :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 zajarzylem dopiero dlugi masz przewod myslowy szefie :gwizdanie: 1,5 godziny...
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Musashi jak to jest z ukrytym podglądaczem, kto może się ukryć ??? Tempomat naprawiony na gwarancji
Musashi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Musashi czy mam szansę na odpowiedź ? na??? Wysłałem Ci 2x mejla ze zdjęciem tych nieszczęsnych manetek (z pytaniem czy ta na fotce ma sterownik kompa ,czy nie i czy w moim przypadku obsużyłaby tempomat) na pocztę którą mi podałeś ;( na forum jestem na biezaco. a poczte to sprawdzam 2x dziennie a i to jezeli nie zapomne, chyba ze wiem ze ma cos przyjsc. [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 22:57_________________________________________________jakiś niewidzialny nas podgląda
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Swoją drogą warto zmienić podwieszenie co do spota następnego !!!
Musashi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 zajarzylem dopiero dlugi masz przewod myslowy szefie :gwizdanie: 1,5 godziny... a zajety troche bylem [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 22:59_________________________________________________ Swoją drogą warto zmienić podwieszenie co do spota następnego !!! ?????????????
Rekomendowane odpowiedzi