Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chłopaki nie macie jakiegoś pudła po lcd lub plazmie 37-42cale na zbyciu. bardzo mi potrzebne.

Mam pudło po tv 40", wpadaj do Resy to Ci dam :decayed::polew:

i wyjdzie na tej sprzedaży na plus bo odwiedzi Rese :naughty::polew:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chłopaki nie macie jakiegoś pudła po lcd lub plazmie 37-42cale na zbyciu. bardzo mi potrzebne.

Mam pudło po tv 40", wpadaj do Resy to Ci dam :decayed::polew:

poczekaj 5 minut w domu zaraz bede :polew:

Opublikowano

Paweł_Poznan nie obraź się, ale nie wiesz co za cholerstwo masz w swoim aucie. :cool1:

czytałem te opinie i narazie sie nieboje a jak juz cos bys sie stało to naprawie to albo wymienie na reczna skrzynie ty tez masz multi prawda i co nienarzekasz czy juz cos cie spotkało

Tu masz link do mojego tematu http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_plukanie_skrzyni_multitronik-t69523.0.html

Pamiętaj wymiana oleju i filtra zewnętrznego co 60tyś. a co 120 płukanie i wymiana filtra wewnątrz skrzyni wtedy będziesz jeździł bez awaryjnie, a chyba o to chodzi :hi:

Wszystko działa bajecznie, ale jeszcze nic nie wymieniałem oprócz oleju w silniku , a że auto będę miał jakiś czas to warto zainwestować,żeby mieć święty spokój...

Opublikowano

K, przerwa bo już nie daję rady... :wallbash:

Opublikowano

Utknąłem przy wiązce w podsuficie - teraz wrzuciłem swoją starą... ta którą przywiozłem ma pakiet oświetlenie ale nie ma zasilania do lusterka fotochromatycznego. Poza tym musiałbym jeszcze rozebrać konsolę żeby dobrać się do kostki... Kuźwa nie wiedziałem że będzie tak ciężko...

Najlepsze jest to że podpiąłem wszystko jak należy i lampki nie święcą :wallbash: :wallbash:

Mam wkurwa jak nic, muszę zapalić...

Opublikowano

Bartek spoko, ogarniesz wszystko , tylko spokojnie , ciekaw jestem efektu :kox::naughty::decayed:

Opublikowano

GILI dzwonilem do ASO i nic o płukaniu niewiedza i filtr jest tylko 1 podobno ten w skrzyni co mowilismy i co sie wymienia co 60tys. wymiana tego wszystkiego 1500zł z nowym olejem

Opublikowano

Utknąłem przy wiązce w podsuficie - teraz wrzuciłem swoją starą... ta którą przywiozłem ma pakiet oświetlenie ale nie ma zasilania do lusterka fotochromatycznego. Poza tym musiałbym jeszcze rozebrać konsolę żeby dobrać się do kostki... Kuźwa nie wiedziałem że będzie tak ciężko...

Najlepsze jest to że podpiąłem wszystko jak należy i lampki nie święcą :wallbash: :wallbash:

Jak się wkur..wi Kaszub to mówi do drugiego ''chcele me se zażec''. Vario będzie wiedział o co chodzi, bo zażywał na Zlocie, tyle, że ze po Śląsku :naughty:

GILI dzwonilem do ASO i nic o płukaniu niewiedza i filtr jest tylko 1 podobno ten w skrzyni co mowilismy i co sie wymienia co 60tys. wymiana tego wszystkiego 1500zł z nowym olejem

Dla tego się właśnie skrzynie się sypią, bo ASO podchodzi, do nich nie profesjonalnie.
Opublikowano

K, dzięki za słowa otuchy :wink4: Wracam do garażu... Do zobaczenia wieczorkiem - odezwę się z nocnej zmiany :decayed:

Opublikowano

ja miałem z 5 tygodni przerwy basenowej .. ktoś chętny na 2-3x w tygodniu basen + sauna .. 30-40 baseników i z 15 minut sauny

godziny wieczorne ok 21ej Piątkowo Batoego albo Suchy Las ?

najpierw sauna, potem basen - polecam, nie ma to jak nagrzane mięśnie przed treningiem :) tylko na szok termiczny trzeba uważać :P

masz przynajmniej czas i miejsce żeby pogrzebać w autku, mi dziś drzwi otworzyły się podczas jazdy (na zablokowanych zamkach) i nie chcą się zamknąć a ja nie mam gdzie i kiedy tego zrobić :angry:

a jeżeli chodzi o zlot - to na letni muszę coś wykombinować bo jak oglądam fotki i czytam opinie to smutno mi się robi, że nie dałem rady poimprezować z Wami :/

Opublikowano

Ty na spot byś się wybrał wreszcie , dawaj w niedzielę :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

w sobotę przecież urodziny miha to w niedzielę będę nie do życia :P

Pet3r ja to cie chłopoku jeszcze na oczy nie widziałem - mógłbyś wpaśc na spota i dać zwąchać ese przy okazji :gwizdanie:

Opublikowano

szacunek za szczerość i obiektywną ocenę ..... dzięki takim ludziom i opiniom każdy następny zlot może być lepszy .... i nawet juz bez przeklinania :evil:

Opublikowano

olej wymienia sie dynamicznie, wiec z plukaniem. w ASO bardzo malo wiedza gdyby raczyli ruszyc 4litery i zerkneli do dokumencji to by nie gadali glupot.

a fltry potwierdzam sa 2

[br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 18:26_________________________________________________a wogole to dobry wieczor :gwizdanie: :hi::)

Opublikowano

Marcin przywiez koce na nastepny raz jak bede :decayed: :decayed:

:polew:

Opublikowano

:wtf:

Opublikowano

:wtf:

[br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 19:26_________________________________________________ :polew: :polew:

ale zabrzmialo co ? :decayed::polew: :polew:

porzyczylem Marcinowi koce do przewozu felg tydzien temu :decayed: :decayed: