fantastic Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 DZIEŃ DOBRY JAK SIĘ SPAŁO sorry za capsa
Bart-S Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 REWELACJA - teraz noc należy do mnie fan wstałeś dopiero?
fantastic Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 REWELACJA - teraz noc należy do mnie fan wstałeś dopiero? noooo widziałem że męczysz się w robocie już szacunek panie, ja bym dzwonił o urlop na telefon :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Już nie mam urlopu - wszystko wybrane [br]Dopisany: 13 Lipiec 2009, 00:20_________________________________________________Dobra, wszyscy poszli spać więc lecę na forum techniczne. Dobranoc :>
Flyer Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 guten morgen, dziekuje za zlot i karaoke a na powaznie - brawa za wlozona prace w organizacje, fajnie bylo poznac kolejna mocna i zgrana ekipe, moj 4-ty zlot i chyba najlepszy :gwizdanie: pozdrowienia od penthouse team
Deszcz Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Dzień dobry, kufa ile ja czasu na tym lotnisku spędziłem, chyba ponad połowę Zlotu, nawet wieczorne wręczanie nagród mnie przez to ominęło... A tak ogólnie to mega miło wszystko wspominam i chciało by się... jeszcze, jeszcze. Dzięki Wielkie wszystkim którzy brali udział w organizacji ode mnie i Aldony.
Madas Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 cześć wszystkim rano wswtać nie mogłem z wyra .... normalnie szara mać [br]Dopisany: 13 Lipiec 2009, 11:46_________________________________________________ guten morgen, dziekuje za zlot i karaoke pozdrowienia od penthouse team daliście czadu .... budynki tylko lekko nadruszone ....ale co tam macie szczęście że z gwałtem tam w sobotę nie dotarliśmy w 12 os
Deszcz Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Od powrotu z Piły Aldona przestała nazywać męża po imieniu, słysze tylko Deszczu i Deszczu. Czekam teraz na Julię kiedy zacznie tak do tatusia... !!! :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi