fantastic Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 co się stało ... nie mów że Cię nie będzie bo się wkurzę :gwizdanie: będe kurde rano sie obudziłem i w ikonke powitania nie trafiłem :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 i w ikonke powitania nie trafiłem :gwizdanie
fantastic Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 i w ikonke powitania nie trafiłem :gwizdanie no też sie sam z siebie śmiałem z 10 minut chyba
Musashi Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 i w ikonke powitania nie trafiłem :gwizdanie no też sie sam z siebie śmiałem z 10 minut chyba często, rano nie trafiasz?
karolowoj Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 witam wszystkich juz jutro rejestrujemy autko i na kolejnym spocie czas sie pokazać i poznać co to za załoga z was
Madas Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 witam wszystkich juz jutro rejestrujemy autko i na kolejnym spocie czas sie pokazać i poznać co to za załoga z was wpadaj wpadaj .... szkoda że nie udało Ci sie na ten spot zarejestrować
Musashi Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 tez wpadne na spot nowym nabytkiem... :kox:
fantastic Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Tico? z gazem ?? [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 14:40_________________________________________________nowatorskie i przestronne wnętrze na swój sposób a do tego oszczędny i dynamiczny silnik potrafiący poruszać się szybciej niż maszyny rolnicze
wentyl Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 :hi: witam ja już nie wiem kiedy byłem na spocie może nastepnym razem sie uda już :wallbash:
Yelo Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 A dlaczego tak długo trwa ta naprawa? Sorki, że wcześniej nic nie odpisałem, ale miałem dostęp do kompa, ale nie do klawiatury
variocustoms Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 mi się niestety tylne łożysko w Lexie wysrało więc nie dałem rady na spota wlecieć
Rekomendowane odpowiedzi