Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 a sadam tylko podglada... kto to sadam ? ja kurde
Adas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 aaaa na Mnie tak tez kiedys mowili haha w LO
Bart-S Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 cholera nie moge za wami nadążyć od eczoraj wieczór 32 strony musze czytać 2godz ,aby pisać z 30min. :wallbash: :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 21:10_________________________________________________ 19 cali :polew: Za darmo, to bym wziął no prosze zapytaj może musashi działa charytatywnie to dostaniesz w prezencie :polew: [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 21:11_________________________________________________ siemka went widzę kolego że się rozkręcasz :mysli: To zależy co masz na myśli
wentyl Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 a sadam tylko podglada... czasem pisze coś ...gości w końcu mam :gwizdanie: znowu impra u ciebie
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 a sadam tylko podglada... czasem pisze coś ...gości w końcu mam :gwizdanie: znowu impra u ciebie tak wyszło że znowu
nike21 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 a sadam tylko podglada... czasem pisze coś ...gości w końcu mam :gwizdanie: znowu impra u ciebie on codziennie ma maly jubel na chacie :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 cholera nie moge za wami nadążyć od eczoraj wieczór 32 strony musze czytać 2godz ,aby pisać z 30min. :wallbash: :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 21:10_________________________________________________ 19 cali :polew: Za darmo, to bym wziął no prosze zapytaj może musashi działa charytatywnie to dostaniesz w prezencie :polew: [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 21:11_________________________________________________ siemka went widzę kolego że się rozkręcasz :mysli: To zależy co masz na myśli jak to co -forum rzecz jasna :gwizdanie:
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Dobry Wieczór czesc partykbor p Ci się nie pokolorowało
Bart-S Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 cholera nie moge za wami nadążyć od eczoraj wieczór 32 strony musze czytać 2godz ,aby pisać z 30min. :wallbash: :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 21:10_________________________________________________ 19 cali :polew: Za darmo, to bym wziął no prosze zapytaj może musashi działa charytatywnie to dostaniesz w prezencie :polew: [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 21:11_________________________________________________ siemka went widzę kolego że się rozkręcasz :mysli: To zależy co masz na myśli jak to co -forum rzecz jasna :gwizdanie: Eeee tam wczoraj miałem dzień - dziś jestem w końcówce "draftu"
Patrykbor Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Dobry Wieczór czesc partykbor fajnie wygląda p Ci się nie pokolorowało
wentyl Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 a sadam tylko podglada... czasem pisze coś ...gości w końcu mam :gwizdanie: znowu impra u ciebie on codziennie ma maly jubel na chacie :gwizdanie: mały od impry do impry a kiedy on pracuje :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Dobry Wieczór czesc partykbor p Ci się nie pokolorowało juz zrobilem
Rekomendowane odpowiedzi