pet3r Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 A ja nie uznaję tego komunistycznego święta Wychodzę z założenia, że kobietom należny się szacunek i uznanie na co dzień - a nie od święta :gwizdanie: ale chyba codziennie kwiatów nie kupujesz?
fantastic Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 pet3r a ty panie na spocie nie jesteś :bicz3: :bicz3:
pet3r Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 a ja się uczę na jutrzejszy test poprawkowy z literatury angielskiej okresu średniowiecza
tetis Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Lada chwila pewnie cała reszta po spocie się zjawi Wykorzystam i sie przywitam bo coś ostatnio rzadko tu zaglądam-muszę trochę ponadrabiać aaaaaa.....sorki ,że tak nagle zniknęłam ze spota,ale siła wyższa
wentyl Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Lada chwila pewnie cała reszta po spocie się zjawi Wykorzystam i sie przywitam bo coś ostatnio rzadko tu zaglądam-muszę trochę ponadrabiać aaaaaa.....sorki ,że tak nagle zniknęłam ze spota,ale siła wyższa dobry wszystkiego najlepszego Tetis z okazji waszego świeta :hi:
tetis Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Lada chwila pewnie cała reszta po spocie się zjawi Wykorzystam i sie przywitam bo coś ostatnio rzadko tu zaglądam-muszę trochę ponadrabiać aaaaaa.....sorki ,że tak nagle zniknęłam ze spota,ale siła wyższa dobry wszystkiego najlepszego Tetis z okazji waszego świeta :hi: Dziękuję :> i jednocześnie witam
Adas Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 tetis najlepszego :gwizdanie: duzo aut bylo na spocie ?
wentyl Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Lada chwila pewnie cała reszta po spocie się zjawi Wykorzystam i sie przywitam bo coś ostatnio rzadko tu zaglądam-muszę trochę ponadrabiać aaaaaa.....sorki ,że tak nagle zniknęłam ze spota,ale siła wyższa dobry wszystkiego najlepszego Tetis z okazji waszego świeta :hi: Dziękuję :> i jednocześnie witam Lada chwila pewnie cała reszta po spocie się zjawi Wykorzystam i sie przywitam bo coś ostatnio rzadko tu zaglądam-muszę trochę ponadrabiać aaaaaa.....sorki ,że tak nagle zniknęłam ze spota,ale siła wyższa dobry wszystkiego najlepszego Tetis z okazji waszego świeta :hi: Dziękuję :> i jednocześnie witam dziekuje -nie ma za co droga koleżanko :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 19:31_________________________________________________no właśnie ciekawe jaka dziś frekwencja :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
tetis Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 duzo aut bylo na spocie ? :cool1 Cześć Adas :> chyba 12,ale tylko tak mi się wydaje bo na miejscu nie liczyłam-a byłam tylko chwile....
wentyl Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 duzo aut bylo na spocie ? :cool1 Cześć Adas :> chyba 12,ale tylko tak mi się wydaje bo na miejscu nie liczyłam-a byłam tylko chwile.... no to troche gorzej niż ostatnio :gwizdanie: :gwizdanie:
tetis Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 tetis najlepszego :gwizdanie ....zapomniałam podziękować :>
wentyl Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 panowie troche to z naszej winy :polew: bo nie dotarlismy żeby wzmocnic skład
tetis Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 no to troche gorzej niż ostatnio :gwizdanie trochę to mało powiedziane większość już chyba tylko zlotem żyje :kox: i dni odliczają
wentyl Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 no to troche gorzej niż ostatnio :gwizdanie trochę to mało powiedziane większość już chyba tylko zlotem żyje :kox: i dni odliczają no właśnie strzał w dziesiatke ja mam to samo nie moge sie doczekać bo będzie przednia zabawa-no ba w takim towarzystwie nie może byc inaczej :good:
Młodzik Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Niezłe pustki tutaj bo wszyscy na spocie siedzą, ja sie urwałem wcześniej bo o 1 w nocy jadę do niemców :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 20:40_________________________________________________to ja sie żegnam bo o 24.15 muszę wstać
variocustoms Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Dostałeś info ode mnie co do tablicy??
Rekomendowane odpowiedzi