Iverson Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 kurfa ale ciemno nic nie widać , jebłem się i musiałem Kurnik zwiedzać hyhyhy
Piechol Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Nie rozumiem dlaczego zawsze jak deszcz to źle. no niestety, mało kto lubi deszcz(a)
Madas Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Nie rozumiem dlaczego zawsze jak deszcz to źle. no co Ty ..... na jagody to dobry i plony :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 22:34_________________________________________________ kurfa ale ciemno nic nie widać , jebłem się i musiałem Kurnik zwiedzać hyhyhy co Ty mówisz ...poważnie
nike21 Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 a to niegrzeczny Deszczyk no i to jak ..... tylko żona poszła gdzieś to Deszczyk ....... :gwizdanie: dobrze ze Musashi dziewczyny na spoty nie zabiera...
Madas Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 a to niegrzeczny Deszczyk no i to jak ..... tylko żona poszła gdzieś to Deszczyk ....... :gwizdanie: dobrze ze Musashi dziewczyny na spoty nie zabiera... czemu :mysli:
nike21 Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 kurfa ale ciemno nic nie widać , jebłem się i musiałem Kurnik zwiedzać hyhyhy niezle... swiatla trzeba bylo wlaczyc
Madas Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 kurfa ale ciemno nic nie widać , jebłem się i musiałem Kurnik zwiedzać hyhyhy niezle... swiatla trzeba bylo wlaczyc oszczędza akumulataor
nike21 Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 a to niegrzeczny Deszczyk no i to jak ..... tylko żona poszła gdzieś to Deszczyk ....... :gwizdanie: dobrze ze Musashi dziewczyny na spoty nie zabiera... czemu :mysli: bo nie moglby sie tak rozgladac
Iverson Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 no jechałem za jakimś gościem i pyk patrzę a tu Kurnik hyhy , nawet nie wiem jak gdzie i kiedy może mnie ufo porwało i straciłem 10 sek z życia :polew:
Madas Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 dobrze ze Musashi dziewczyny na spoty nie zabiera... czemu :mysli: bo nie moglby sie tak rozgladac ale dzisiaj był jakoś mniej aktywnym rozglądaczem :gwizdanie:
Madas Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 no jechałem za jakimś gościem i pyk patrzę a tu Kurnik hyhy , nawet nie wiem jak gdzie i kiedy może mnie ufo porwało i straciłem 10 sek z życia :polew: ja pierdyle to nieźle
nike21 Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 dobrze ze Musashi dziewczyny na spoty nie zabiera... czemu :mysli: bo nie moglby sie tak rozgladac ale dzisiaj był jakoś mniej aktywnym rozglądaczem :gwizdanie: moze mu kamerke zamontowala gdzies i jest pod stala kontrola :gwizdanie:
kamosor Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 no jechałem za jakimś gościem i pyk patrzę a tu Kurnik hyhy , nawet nie wiem jak gdzie i kiedy może mnie ufo porwało i straciłem 10 sek z życia :polew: ja pierdyle to nieźle Dziś to już nikomu nie można ufać
Madas Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 no jechałem za jakimś gościem i pyk patrzę a tu Kurnik hyhy , nawet nie wiem jak gdzie i kiedy może mnie ufo porwało i straciłem 10 sek z życia :polew: ja pierdyle to nieźle Dziś to już nikomu nie można ufać ale te ufo nawet klubowicza targa ...to się porobiło
nike21 Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 no jechałem za jakimś gościem i pyk patrzę a tu Kurnik hyhy , nawet nie wiem jak gdzie i kiedy może mnie ufo porwało i straciłem 10 sek z życia :polew: ja pierdyle to nieźle Dziś to już nikomu nie można ufać ale te ufo nawet klubowicza targa ...to się porobiło juz za najlepszych sie biora
Rekomendowane odpowiedzi