Musashi Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 a ja pizze sobie dowaliłem ... Pyszka wlasnie dalem ognia do pieca i tez zaraz zapodaje jaka masz? nie mogiem powiedzieć :gwizdanie: ż-ona czyta?
Madas Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 nikuś co pijesz, ja stronga dziś już na spokojnie, bo ostatnio jak się widzieliśmy to w biegu nie zdrowo biegac i pić jak bys tyle pudeł ponosił co my z Nikusiem przenieslismy to tez byś w biegu pił też to przechodziłem kilka razy .... masakra
Adas Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 a Ja dzisiaj trzeci dzien nie pije odwyk? taki maly
Madas Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 a ja pizze sobie dowaliłem ... Pyszka wlasnie dalem ognia do pieca i tez zaraz zapodaje jaka masz? nie mogiem powiedzieć :gwizdanie: ż-ona czyta? żona leży obok i oglądając TV podsuwa mi nogę do głaskania ......jak zwykle zresztą [br]Dopisany: 11 Marzec 2009, 21:33_________________________________________________ a Ja dzisiaj trzeci dzien nie pije odwyk? taki maly ale co wszywka ?
Madas Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Madas też głaskałem i jest a dlaczemu już nie głaskasz
Musashi Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 podsuwa mi nogę do głaskania ......jak zwykle zresztą nogę? a ty tez cos podsunales?
Patrykbor Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 ja se piwko jedno wypijam a ci tu o wszywkach ja pitole
kuredu Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Madas też głaskałem i jest a dlaczemu już nie głaskasz bo ja głaskam jak Ciebie nie ma w domu :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 a ja wlasnie sobie zamowilem tortellini quattro formaggi zapiekane z serem od Ahmeda
Madas Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 podsuwa mi nogę do głaskania ......jak zwykle zresztą nogę? a ty tez cos podsunales? podsunąłem jej pomysł żeby odsunęła nogę [br]Dopisany: 11 Marzec 2009, 21:36_________________________________________________ a ja wlasnie sobie zamowilem tortellini quattro formaggi zapiekane z serem od Ahmeda dobry wybór
Musashi Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Madas też głaskałem i jest a dlaczemu już nie głaskasz bo ja głaskam jak Ciebie nie ma w domu :gwizdanie: za dyche?
Iverson Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 a ja wlasnie sobie zamowilem tortellini quattro formaggi zapiekane z serem od Ahmeda Ahmed mi się niezbyt dobrze kojarzy?? :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 podsuwa mi nogę do głaskania ......jak zwykle zresztą nogę? a ty tez cos podsunales? podsunąłem jej pomysł żeby odsunęła nogę Adam nie wiedzialem ze Ty taki romantyczny potrafisz byc... fiu fiu :gwizdanie:
Madas Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Madas też głaskałem i jest a dlaczemu już nie głaskasz bo ja głaskam jak Ciebie nie ma w domu :gwizdanie: Paula powiedziała Ci że mieszkam
kuredu Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Madas też głaskałem i jest a dlaczemu już nie głaskasz bo ja głaskam jak Ciebie nie ma w domu :gwizdanie: za dyche? takie rzeczy to bez kasy, toz to sama przyjemność
nike21 Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 a ja wlasnie sobie zamowilem tortellini quattro formaggi zapiekane z serem od Ahmeda Ahmed mi się niezbyt dobrze kojarzy?? :gwizdanie: jest PYSZKA :kox:
Rekomendowane odpowiedzi