Pawel_Poznan Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 hehe wieczor kojota to ja miałem wczoraj dzisiaj siedze w domku grzeczniutko
nike21 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 hehe wieczor kojota to ja miałem wczoraj dzisiaj siedze w domku grzeczniutko ooo jakis balecik byl?
Pawel_Poznan Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 hehe wieczor kojota to ja miałem wczoraj dzisiaj siedze w domku grzeczniutko ooo jakis balecik byl? troche popiłem wczoraj i było kiepsko z pamiecia
nike21 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 hehe wieczor kojota to ja miałem wczoraj dzisiaj siedze w domku grzeczniutko ooo jakis balecik byl? troche popiłem wczoraj i było kiepsko z pamiecia najwazniejsze zeby sie azymut wlaczyl i nogi same do chaty prowadza
Madas Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 hehe wieczor kojota to ja miałem wczoraj dzisiaj siedze w domku grzeczniutko Pawełek zabalował
nike21 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 hehe wieczor kojota to ja miałem wczoraj dzisiaj siedze w domku grzeczniutko Pawełek zabalował a my jutro
Pawel_Poznan Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 hehe wieczor kojota to ja miałem wczoraj dzisiaj siedze w domku grzeczniutko Pawełek zabalował jakie tam balety kumpel przyjechal i popilismy troche w aucie a popowrocie problemy z pamiecia hehe dzis jestem grzeczniutki tym bardziej ze Julcia 2 latka dzis skonczyła i tesciowe przyjechali
nike21 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 hehe wieczor kojota to ja miałem wczoraj dzisiaj siedze w domku grzeczniutko Pawełek zabalował jakie tam balety kumpel przyjechal i popilismy troche w aucie a popowrocie problemy z pamiecia hehe dzis jestem grzeczniutki tym bardziej ze Julcia 2 latka dzis skonczyła i tesciowe przyjechali kolejna okazja do picia... zreszta brak okazji tez okazja [br]Dopisany: 12 Marzec 2009, 20:18_________________________________________________100 lat dla Julci
Pawel_Poznan Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 kolejna okazja do picia... zreszta brak okazji tez okazja [br]Dopisany: 12 Marzec 2009, 20:18_________________________________________________100 lat dla Julci 100 krotne Dzieki
Madas Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Pawel ucałuj Juleczkę i złoż jej życzonka od naszej całej rodziny
wentyl Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 hehe wieczor kojota to ja miałem wczoraj dzisiaj siedze w domku grzeczniutko Pawełek zabalował jakie tam balety kumpel przyjechal i popilismy troche w aucie a popowrocie problemy z pamiecia hehe dzis jestem grzeczniutki tym bardziej ze Julcia 2 latka dzis skonczyła i tesciowe przyjechali wszystkiego najlepszego dla córki Paweł
wentyl Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 witam po raz kolejny,ale tylko na chwilę bo powoli czas do pracy sie szykowac :wallbash:[br]Dopisany: 12 Marzec 2009, 20:44_________________________________________________ a Wentylek się już wyspał no nie wiem czy wyspał ale moze troche, nocki cieżko odespać
Madas Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 witam po raz kolejny,ale tylko na chwilę bo powoli czas do pracy sie szykowac :wallbash: na szczęście końcówka tygodnia ... a potem spocik
wentyl Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 witam po raz kolejny,ale tylko na chwilę bo powoli czas do pracy sie szykowac :wallbash: na szczęście końcówka tygodnia ... a potem spocik no i o to chodzi,reszta jest mało ważna
Rekomendowane odpowiedzi