Piechol Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 to się żeśmy już chyba wszyscy przywitali...
Musashi Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 to się żeśmy już chyba wszyscy przywitali... na pewno?
Madas Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 to się żeśmy już chyba wszyscy przywitali... trzeba sprawdzić dokładnie żeby potem nie było :gwizdanie:
Adas Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 to się żeśmy już chyba wszyscy przywitali... My jeszcze nie, Piechol :polew:
kamosor Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 :hi:wszystkich wszyscy witaja Ja powiedziałem ,,do widzenia " Patrykbolowi ,a czy z Tobą się przywitałem to nawet niewiem jeśli nie to sory i witaj również ( niekiedy gubię się w tych postach)
Musashi Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 BTW Bartek, LCD mozesz smialo wrzucac na allegro jako nowke. nikt nie zauwazy [br]Dopisany: 12 Marzec 2009, 21:36_________________________________________________ :hi:wszystkich wszyscy witaja Ja powiedziałem ,,do widzenia " Patrykbolowi ,a czy z Tobą się przywitałem to nawet niewiem jeśli nie to sory i witaj również ( niekiedy gubię się w tych postach) jak tam poszukiwania manetek ?
Piechol Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 to się żeśmy już chyba wszyscy przywitali... My jeszcze nie, Piechol :polew: siema Adaś jeszcze ktoś?
Madas Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 jak tam poszukiwania majteczek ? jak możesz
kuredu Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 BTW Bartek, LCD mozesz smialo wrzucac na allegro jako nowke. nikt nie zauwazy [br]Dopisany: 12 hmm, myślisz
Musashi Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 trzeba sprawdzić dokładnie żeby potem nie było :gwizdanie: gdybysmy kogos pomineli, Ive by sie napewno denerwowal
Madas Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 BTW Bartek, LCD mozesz smialo wrzucac na allegro jako nowke. nikt nie zauwazy [br]Dopisany: 12 hmm, myślisz tylko foto zrób jak wyłączony
Musashi Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 jak tam poszukiwania majteczek ? jak możesz glodnemu majteczki na mysli
Madas Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 trzeba sprawdzić dokładnie żeby potem nie było :gwizdanie: gdybysmy kogos pomineli, Ive by sie napewno denerwowal w takim wypadku trzeba szukać dalej łowiecki nie przywitane
nike21 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 BTW Bartek, LCD mozesz smialo wrzucac na allegro jako nowke. nikt nie zauwazy [br]Dopisany: 12 hmm, myślisz najpierw zobacz sobie moja plazme... jutro bedzie okazja [br]Dopisany: 12 Marzec 2009, 21:42_________________________________________________ trzeba sprawdzić dokładnie żeby potem nie było :gwizdanie: gdybysmy kogos pomineli, Ive by sie napewno denerwowal zdecydowanie... za malo kapeluszy :gwizdanie: to ja jeszcze raz przywitam wszystkich :hi:
Madas Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 BTW Bartek, LCD mozesz smialo wrzucac na allegro jako nowke. nikt nie zauwazy [br]Dopisany: 12 hmm, myślisz najpierw zobacz sobie moja plame ?... jutro bedzie okazja a gdzie ta plama
Musashi Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 BTW Bartek, LCD mozesz smialo wrzucac na allegro jako nowke. nikt nie zauwazy [br]Dopisany: 12 hmm, myślisz tylko foto zrób jak wyłączony dokladnie, niedawno ogladalismy z madasem, opony uzywki bridgestone potenza 18`po 400zl/szt na allegro opisane jako ideal, prawie nowka...
Madas Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 BTW Bartek, LCD mozesz smialo wrzucac na allegro jako nowke. nikt nie zauwazy [br]Dopisany: 12 hmm, myślisz tylko foto zrób jak wyłączony dokladnie, niedawno ogladalismy z madasem, opony uzywki bridgestone potenza 18`po 400zl/szt na allegro opisane jako ideal, prawie nowka... a co się czepiasz o jakieś dwie dziurki o średnicy 2 cm ... i przetarty rant opony....toż to szczegół
Musashi Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 zdecydowanie... za malo kapeluszy :gwizdanie: to ja jeszcze raz przywitam wszystkich :hi: witaj nike :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
kamosor Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 BTW Bartek, LCD mozesz smialo wrzucac na allegro jako nowke. nikt nie zauwazy [br]Dopisany: 12 Marzec 2009, 21:36_________________________________________________ :hi:wszystkich wszyscy witaja Ja powiedziałem ,,do widzenia " Patrykbolowi ,a czy z Tobą się przywitałem to nawet niewiem jeśli nie to sory i witaj również ( niekiedy gubię się w tych postach) jak tam poszukiwania manetek ? Masakra przed godziną dostałem mejla z info ze gość ma ale bez tej małej i jak chce to mogę sobie dokupić za 40-60 zł .Miałem jechać na giełdę ale mi nie pasowało -cały czas szukam i coraz bardziej się niecierpliwie. Madas -wolałbym szukać majtek.
Rekomendowane odpowiedzi