fantastic Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 to co następny spot 22.03 :gwizdanie: no z bukowiny prosto do poznania i następny spocik to ja bede pod KC czekał jakby co :gwizdanie: środa lub czwartek piękny kawalerze jakby co to w Kc co niedziele ma spota inna grupa społeczna, wiec jak nas nie bedzie to si ebedziesz mógł do nich podlączyc inne grupy są jak zwykłe banany - wy jesteście jak cziquitta miałem zjechać 24.03 w sumie jeszcze na 100% nie wiem ale powiedzmy na 80, ale jeszcze wszystko sie może zdarzyć
wentyl Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 :hi: bry dzieki za spocik Pany i Panie elegancko bylo, coraz bardziej Was poznaje Adaś pamiętasz o mnie :mysli: pamietam oki dzięki [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 21:58_________________________________________________ a co mlodzik szykowałeś się na niego pasował by do mnie oj napewno :mysli:
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Maciek dalej dawaj z nimi na zlot ....pisz do Jarko
Młodzik Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 a co mlodzik szykowałeś się na niego tylu chętnych a żaden nic nie mówił :gwizdanie: :gwizdanie: bo sie nie pytałeś
Bart-S Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Dobry wieczór wszystkim ("spoconym") witaj .....jak spotkanie ze znajomymi Wszystko OK, o odprawie i bagażach na Stansted chyba wiemy już wszystko Długo siedzieliście?
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 a co mlodzik szykowałeś się na niego tylu chętnych a żaden nic nie mówił :gwizdanie: :gwizdanie: bo sie nie pytałeś a jak mlodzik kolacja
wentyl Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Maciek dalej dawaj z nimi na zlot ....pisz do Jarko no a miejsca ponoć są jeszcze to dawaj :gwizdanie:
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Maciek dalej dawaj z nimi na zlot ....pisz do Jarko no a miejsca ponoć są jeszcze to dawaj :gwizdanie: dokładnie ...nie będzie problemu w ogóle
Młodzik Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 a co mlodzik szykowałeś się na niego tylu chętnych a żaden nic nie mówił :gwizdanie: :gwizdanie: bo sie nie pytałeś a jak mlodzik kolacja pychotka
fantastic Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 kurde nie moge jeszcze ale jak tylko będe miał rezerwacje w ręcach to pisze od razu !!! czyli prawdopodobnie jutro już cos sie wyjaśni
Młodzik Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Maciek dalej dawaj z nimi na zlot ....pisz do Jarko no a miejsca ponoć są jeszcze to dawaj :gwizdanie: dokładnie ...nie będzie problemu w ogóle :good:
Młodzik Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 co miales mlodzik zapiekanke na makaronie
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 kurde nie moge jeszcze ale jak tylko będe miał rezerwacje w ręcach to pisze od razu !!! czyli prawdopodobnie jutro już cos sie wyjaśni nawet nie wiesz jaką nam niespodziankę zrobisz jak pojedziesz :good:
wicek2.8 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 spoko następnym razem osobiście Was zaprowadze dobrze by było
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 spoko następnym razem osobiście Was zaprowadze dobrze by było obiecuję
Młodzik Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 kurde nie moge jeszcze ale jak tylko będe miał rezerwacje w ręcach to pisze od razu !!! czyli prawdopodobnie jutro już cos sie wyjaśni nawet nie wiesz jaką nam niespodziankę zrobisz jak pojedziesz :good: no właśnie, tylko jakieś szwedki ze sobą weź :polew:
kuredu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 co miales mlodzik zapiekanke na makaronie a nie fondue
Rekomendowane odpowiedzi