Musashi Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 my tu gadu gadu a u mnie w łóżku dwie blondynki stygną :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 witamy szefa dzięki serdeczne za navi jest zaje,,,,,,,,cie :notworthy: :notworthy:
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Dla was korzystny wynik a górnikom nic to nie da dla nas bardzo niekorzystny ...górnik ostatni w tabeli więc to jest totalna wtopa
Młodzik Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 my tu gadu gadu a u mnie w łóżku dwie blondynki stygną :gwizdanie: to spadaj stąd no chyba właśnie uciekne na chwile bo jedna mnie po szyi całuje
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 my tu gadu gadu a u mnie w łóżku dwie blondynki stygną :gwizdanie: to spadaj stąd no chyba właśnie uciekne na chwile bo jedna mnie po szyi całuje a która obie fajne
wentyl Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 my tu gadu gadu a u mnie w łóżku dwie blondynki stygną :gwizdanie: to spadaj stąd no chyba właśnie uciekne na chwile bo jedna mnie po szyi całuje to spadaj i wracaj szybko :polew:
Młodzik Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 my tu gadu gadu a u mnie w łóżku dwie blondynki stygną :gwizdanie: to spadaj stąd no chyba właśnie uciekne na chwile bo jedna mnie po szyi całuje a która obie fajne sie wie, byle kogo do łóżka nie biorę :naughty:
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 siemka wszystkim, czas na kolacyjke my już wszyscy po kolacji teraz szydera idzie
wentyl Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Dla was korzystny wynik a górnikom nic to nie da dla nas bardzo niekorzystny ...górnik ostatni w tabeli więc to jest totalna wtopa ach tam małe potknięcie :mysli:
Pawel_Poznan Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 siemka wszystkim, czas na kolacyjke
Musashi Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 dzieki Marcin za udany handel felgami dzieki rowniez zaraz szukam oponek
Patrykbor Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 siemka wszystkim, czas na kolacyjke my już wszyscy po kolacji teraz szydera idzie własnie
kuredu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 my tu gadu gadu a u mnie w łóżku dwie blondynki stygną :gwizdanie: to spadaj stąd no chyba właśnie uciekne na chwile bo jedna mnie po szyi całuje po której szyjce
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 my tu gadu gadu a u mnie w łóżku dwie blondynki stygną :gwizdanie: to spadaj stąd no chyba właśnie uciekne na chwile bo jedna mnie po szyi całuje a która obie fajne sie wie, byle kogo do łóżka nie biorę :naughty: to oddaj jedną mi ...nie bądź żyd [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 22:27_________________________________________________ my tu gadu gadu a u mnie w łóżku dwie blondynki stygną :gwizdanie: to spadaj stąd no chyba właśnie uciekne na chwile bo jedna mnie po szyi całuje po której szyjce dobre :polew:
wentyl Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 siemka wszystkim, czas na kolacyjke o Paweł sie obudził
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 spadam na jakąś chwilę ale szybko wracaj ...szybkie numerki w modzie
wentyl Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 spadam na jakąś chwilę ino wracaj szybko :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi