Piechol Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 - wprowadzamy nowy punkt programu na spotach, - bedzie odpytywanie oraz sprawdziany ze znajomosci watku
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 to niezla lektura w dodatku obowiazkowa - wprowadzamy nowy punkt programu na spotach, - bedzie odpytywanie oraz sprawdziany ze znajomosci watku przeciez nikt nie pamieta co sam pisal a co dopiero ktos... :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 to niezla lektura w dodatku obowiazkowa - wprowadzamy nowy punkt programu na spotach, - bedzie odpytywanie oraz sprawdziany ze znajomosci watku przeciez nikt nie pamieta co sam pisal a co dopiero ktos... :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 w dodatku obowiazkowa :cool1 - wprowadzamy nowy punkt programu na spotach, - bedzie odpytywanie oraz sprawdziany ze znajomosci watku kox cool1 :shocked:
kuredu Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 w dodatku obowiazkowa :cool1 - wprowadzamy nowy punkt programu na spotach, - bedzie odpytywanie oraz sprawdziany ze znajomosci watku kox cool1 :shocked: no i za każdą błędna odpowiedź płacisz mi 10pln
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 w dodatku obowiazkowa :cool1 - wprowadzamy nowy punkt programu na spotach, - bedzie odpytywanie oraz sprawdziany ze znajomosci watku kox cool1 :shocked: no i za każdą błędna odpowiedź płacisz mi 10pln a Ty od kazdej 10 pln placisz mi 20 pln :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 w dodatku obowiazkowa :cool1 - wprowadzamy nowy punkt programu na spotach, - bedzie odpytywanie oraz sprawdziany ze znajomosci watku kox cool1 :shocked: no i za każdą błędna odpowiedź płacisz mi 10pln a Ty od kazdej 10 pln placisz mi 20 pln :gwizdanie: A WY MI STÓWE ZA KAŻDEGO NAPISANEGO POSTA :tongue4:
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 w dodatku obowiazkowa :cool1 - wprowadzamy nowy punkt programu na spotach, - bedzie odpytywanie oraz sprawdziany ze znajomosci watku kox cool1 :shocked: no i za każdą błędna odpowiedź płacisz mi 10pln a Ty od kazdej 10 pln placisz mi 20 pln :gwizdanie: A WY MI STÓWE ZA KAŻDEGO NAPISANEGO POSTA :tongue4: to chociaz dopisz ze to dopiero po zlocie... bo przed zlotem wiesz co :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 A WY MI STÓWE ZA KAŻDEGO NAPISANEGO POSTA :tongue4 a ty mi 200% od zarobku :gwizdanie: :gwizdanie:
Pawel_Poznan Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 A WY MI STÓWE ZA KAŻDEGO NAPISANEGO POSTA :tongue4 a ty mi 200% od zarobku :gwizdanie: :gwizdanie: a ja bede waszym skarbnikiem :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 A WY MI STÓWE ZA KAŻDEGO NAPISANEGO POSTA :tongue4 a ty mi 200% od zarobku :gwizdanie: :gwizdanie: ja mam takie koszty że nigdy nie wykazuje zarobków :polew: [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 15:47_________________________________________________ co za pazery no i kolejna stówka do mnie :decayed:
Azunia Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 co za pazery nie martw się, podzielę się z Tobą A WY MI STÓWE ZA KAŻDEGO NAPISANEGO POSTA :tongue4 a ty mi 200% od zarobku :gwizdanie: :gwizdanie: a ja bede waszym skarbnikiem :gwizdanie: i będziesz zbierał w wpłacał do banku, czyli do mnie
Młodzik Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 A WY MI STÓWE ZA KAŻDEGO NAPISANEGO POSTA :tongue4 a ty mi 200% od zarobku :gwizdanie: :gwizdanie: a ja bede waszym skarbnikiem :gwizdanie: z twoją postawą to będziesz chodził i haracze zbierał od tych którzy nie płacą :naughty:
Azunia Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ja mam takie koszty że nigdy nie wykazuje zarobków to zamienię się w komornika i zabiorę ci
Młodzik Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ja mam takie koszty że nigdy nie wykazuje zarobków to zamienię się w komornika i zabiorę ci oooo jest mały problem: nie mam żadnych długów :polew:
Pawel_Poznan Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 A WY MI STÓWE ZA KAŻDEGO NAPISANEGO POSTA :tongue4 a ty mi 200% od zarobku :gwizdanie: :gwizdanie: a ja bede waszym skarbnikiem :gwizdanie: z twoją postawą to będziesz chodził i haracze zbierał od tych którzy nie płacą :naughty:
Młodzik Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 A WY MI STÓWE ZA KAŻDEGO NAPISANEGO POSTA :tongue4 a ty mi 200% od zarobku :gwizdanie: :gwizdanie: a ja bede waszym skarbnikiem :gwizdanie: z twoją postawą to będziesz chodził i haracze zbierał od tych którzy nie płacą :naughty: no to mamy spółkę
Azunia Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ja mam takie koszty że nigdy nie wykazuje zarobków to zamienię się w komornika i zabiorę ci oooo jest mały problem: nie mam żadnych długów :polew: a jak mi się nie wypłacisz, to będziesz miał :tongue4:
Rekomendowane odpowiedzi