arki Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Udanej imprezy i szerokiej w czasie powrotu
kamosor Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 hopaki jusz łusmą pijemy .......... litrówkę..........................w 3-ech :gwizdanie: To jak chcecie ( a może nie ) wrócić przecież jeszcze tydzień będziecie trzeźwieć ?
Iverson Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 no za niedługo powinien się ktoś pojawić :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Siemanko widze,że ktoś tu zmienił barwy :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 jol, opowiadaj Tomek, ale tego sie nie da opowiedzieć... taki był Siemanko widze,że ktoś tu zmienił barwy :gwizdanie: Też jestem zaskoczony, bardzo milo zaskoczony Ps. Dzięki
Iverson Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 wyobrażam sobie , czekam na ekypę wlkp [br]Dopisany: 22 Marzec 2009, 19:53_________________________________________________gdzie jesteście?? ;(
Piechol Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 pewnie spota dygają w KC :gwizdanie: w sumie...
miron78 Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 długo coś jadą... powinni wylądować do 22.00 [br]Dopisany: 22 Marzec 2009, 21:55_________________________________________________ jol, opowiadaj Tomek, ale tego sie nie da opowiedzieć... taki był Siemanko widze,że ktoś tu zmienił barwy :gwizdanie: Też jestem zaskoczony, bardzo milo zaskoczony Ps. Dzięki a ja nie :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Marzec 2009, 21:56_________________________________________________dzięki wszystkim z ekipy Poznańskiej za wspaniałe towarzystwo i mega zabawę w Bukowinie Szczególne podziękowania za drogę powrotną ( od samego Zakopca ) W tak reprezentacyjnej, zgranej i wyróżniającej się kolumnie jeszcze nie jechałem o Waszych furkach nie wspominając ( same kozackie fury ).Jestem pod wrażeniem jazdy z Wami - bez szaleństwo, wszystko z głową, pełne zgranie na CB, relacja z sytuacji na drodze w każdej minucie - najwyższy poziom a nie jak to ma ma często miejsce ( na wariata , na trzeciego , 140 przez miasto, żeby pokazac kto ma jaką fure i.t.d. PEŁEN PROFESJONALIZM - JESZCZE RAZ DZIĘKI Ps. Kuredu jako prowadzący zdałeś na 6 - chyba lubisz te robote i dzięki za możliwość sprawdzenia furki - silniczek masz miodzio pozdrowienia dla wszystkich
Yelo Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 My przed chwilą się pojawiliśmy w domku, spokojnie mykneliśmy boczkami. Pogoda bardzo nieciekawa, pewnie dlatego jeszcze nie ma Poznania... Dzięki wszystkim za super zlot, Ci co nie byli niech żałują, naprawdę mają czego Dzięki również za bardzo przyjemną trasę, Ci co jechali wiedzą, Ci co nie mieli CB mogą też żałować Jednym słowem... Pozostaje czekać na letni
slaweq Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 To co Miron napisał w pełni daje obraz Waszej ekipy..., szacuneczek Panowie
Iverson Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Cała ekipa jest extra i świetnie zgrana
fantastic Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 no to ja 3 sie melduję, rozpakowany już i czekamy na resztę - Adaś miło było cie poznać Sławeq gratulacje kolorku :gwizdanie:
Adas Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 no to ja 3 sie melduję, rozpakowany już i czekamy na resztę - Adaś miło było cie poznać Sławeq gratulacje kolorku :gwizdanie: fantastic Mi tez Ciebie milo poznac bylo mam nadzieje ze bedziesz co zlot poznanski
Rekomendowane odpowiedzi