wentyl Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 powitać wszystkich, tak lecę i czytam i tak: spalanie u mnie na powrót 7,4L. Byłoby mniej ale wariaty po 200km/h po A2 jechali. Piechol pytał jak jechaliśmy - jechaliśmy 120-130km/h. Przy takiej ilości aut utrzymanie takiej prędkości i odstępów do max 1km było czymś niesamowitym i przed zlotem - dla mnie nieralnym. Szkoda że nie wszyscy mieli CB bo. Radia nie trzeba było słuchać bo CB zastępowało je z nawiązką. Pomorze - fajne chłopaki ale coś małomówni byli :gwizdanie: Jestem zachwycony atmosferą i jednością grupy i marzy mi się co by w kolejną fajną trasę pojechać i oczywiścia zabrać resztę poznanioków. :good: :good: ciekawe kto jechał 200 km/h bo ja miałem wtedy 90km/h :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Pawel_Poznan Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 koledzy mam prośbę..., jeśli to nie problem, to piszcie do mnie przez k na końcu (zamiast q) Bede wdzięczny Slawek
kuredu Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 CB; halo Tu Madas Madas z tej strony słyszycie? - nie Madas nie słyszymy - acha to słuchajcie
wentyl Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 CB; halo Tu Madas Madas z tej strony słyszycie? - nie Madas nie słyszymy - acha to słuchajcie :polew:
nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Koledzy mam prośbę..., jeśli to nie problem, to piszcie do mnie przez k na końcu (zamiast q) Bede wdzięczny
wentyl Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 a szkoda że nie miałem CB to bym sie pośmiał :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 CB; halo Tu Madas Madas z tej strony słyszycie? - nie Madas nie słyszymy - acha to słuchajcie CB: Kuredu jesteś - no -Madas : i co - Kuredu : a nic jadę :polew:
Iverson Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 CB; halo Tu Madas Madas z tej strony słyszycie? - nie Madas nie słyszymy - acha to słuchajcie :polew: :polew: :polew:
kuredu Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 a szkoda że nie miałem CB to bym sie pośmiał :gwizdanie: :gwizdanie: teksty leciały niesamowite
nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Moja Gośka stwierdziła, że Nikuś ma głos jak prezentar z RMF-u to prawda ...Nikuś ma fajny głos przez CB czego nie można powiedzieć na żywo Hyhy na żywo troche bardziej chwiejny , Nikuś dzięki za stopa do Bukowiny gdyby nie ty to nie wiem czy bym tam trafił spoko fan ja dziekuje za towarzystwo na trasie [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 11:06_________________________________________________ a szkoda że nie miałem CB to bym sie pośmiał :gwizdanie: :gwizdanie: kazdy kto nie mial CB niech zaluje :gwizdanie: CB; halo Tu Madas Madas z tej strony słyszycie? - nie Madas nie słyszymy - acha to słuchajcie CB: Kuredu jesteś - no -Madas : i co - Kuredu : a nic jadę :polew: :polew:
GILI Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Pomorze - fajne chłopaki ale coś małomówni byli :gwizdanie: kuredu nie dziw się, bo radio specjalnie na zlot kupiłem i nigdy wcześniej nie obsługiwałem takiego urządzenia, bo wydawało mi się nie potrzebne. Teraz mam zupełnie inne zdanie, co nie zmienia faktu, że byłem najbardziej aktywny z Pomorza i jestem zafascynowany waszym zorganizowaniem. Koledzy mam prośbę..., jeśli to nie problem, to piszcie do mnie przez k na końcu (zamiast q) Bede wdzięczny Nigdy nie pisałem inaczej
Iverson Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 no to ładnie , fajnie sie bawiliście graty chłopaki , jesteście MEGA
nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 no to ładnie , fajnie sie bawiliście graty chłopaki , jesteście MEGA zaluj ze Cie nie bylo... nastepnym razem musisz byc
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 no już na pewno nie odpuszczę my to na pewno Ci nie odpuścimy :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Musashi, wstań i podziel ten wątek na 2 .. i nazwij go jakoś Wrażenia Pozlotowe ... bo dla mnie za dużo
Iverson Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 eee tam Ty byś tylko dzielił na dwoje i troje......i po dziesiętnie , dej żyć
kuredu Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Musashi, wstań i podziel ten wątek na 2 .. i nazwij go jakoś Wrażenia Pozlotowe ... bo dla mnie za dużo TY to zawsze musisz być taki poukładany
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Pepinek specjalnie dla Ciebie od dzisiaj ograniczam się z przeklinaniem :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 jestem ciekaw kiedy Musashi wrzuci fotki...
Rekomendowane odpowiedzi