nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 ja jeszcze mysle ze zamiast na silke nie pojsc na Muai Thai :gwizdanie: przecież możesz i tu i tu :gwizdanie: ciekawe tylko skad czas na to wezme... nie mowiac zeby znalesc czas na forum
variocustoms Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Cześć WARIATY ! Dziękujemy za ZLOT i trasę do i z Bukowiny i mega wyczesane towarzystwo na Zlocie. Slawek gratki fioletu, w tym roku jest w modzie Miron dzięki za towarzystwo i dobry humor i docenienie naszych klekotów itd. itd. brak słów Jesteście mega goście
nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 dobra, spadam troche popracowac... do pozniej
kuredu Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 słuchajcie - mam 5 darmowych numerów w plusie i tylko 4 zajęte- paula, mackom, brat i krystyna z gazowni, bo reszta wszyscy mają z innej sieci. chce ktos bym do niego dzwonił co chwila???
Iverson Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 miałem się zapytać ,jak ośki dawały radę wjechać pod górki?? ciężko było??
variocustoms Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Suli dzięki za docenienie GLEBY hiih
Iverson Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 słuchajcie - mam 5 darmowych numerów w plusie i tylko 4 zajęte- paula, mackom, brat i krystyna z gazowni, bo reszta wszyscy mają z innej sieci. chce ktos bym do niego dzwonił co chwila??? kiedyś była taka usługa w jakiejś sieci ,że jak do niego dzwoniłeś to mu kasę na karcie nabijałeś , może to jeszcze jest i znajadzie się jakiś potrzebujący :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Pepin pisałem, pisałem - tu masz wszystko w kupie ( żebyś szukać nie musiał ) długo coś jadą... powinni wylądować do 22.00 [br]Dopisany: 22 Marzec 2009, 21:55_________________________________________________ jol, opowiadaj Tomek, ale tego sie nie da opowiedzieć... taki był Siemanko widze,że ktoś tu zmienił barwy :gwizdanie: Też jestem zaskoczony, bardzo milo zaskoczony Ps. Dzięki a ja nie :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Marzec 2009, 21:56_________________________________________________dzięki wszystkim z ekipy Poznańskiej za wspaniałe towarzystwo i mega zabawę w Bukowinie Szczególne podziękowania za drogę powrotną ( od samego Zakopca ) W tak reprezentacyjnej, zgranej i wyróżniającej się kolumnie jeszcze nie jechałem o Waszych furkach nie wspominając ( same kozackie fury ).Jestem pod wrażeniem jazdy z Wami - bez szaleństwo, wszystko z głową, pełne zgranie na CB, relacja z sytuacji na drodze w każdej minucie - najwyższy poziom a nie jak to ma ma często miejsce ( na wariata , na trzeciego , 140 przez miasto, żeby pokazac kto ma jaką fure i.t.d. PEŁEN PROFESJONALIZM - JESZCZE RAZ DZIĘKI Ps. Kuredu jako prowadzący zdałeś na 6 - chyba lubisz te robote i dzięki za możliwość sprawdzenia furki - silniczek masz miodzio pozdrowienia dla wszystkich [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 12:27_________________________________________________ pochwalcie sie jeszcze spalaniem po całej trasie - u mnie staneło na 8,0 a jak reszta ? Kuredu, Pepin i inni ? Ps. Pepin nie mogę przeboleć Twojego magnesu - szkoda że nie dało sie po niego wrócić Ekipa KR wracała w tej samej pogodzie i jechali znacznie szybciej i u nikogo nic nie zwiało, dziwna sprawa
variocustoms Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Iverson i ośki i gleba dawała radę dzięki kolegom i komunikatom na CB o dziurach itp. jakoś dojechałem bez uszkodzeń, ale raz iskry przy 140 poszły
miron78 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 A co do magnesu to oczywiście się dorobi natomiast o wysyłce pogadamy jak już będzie tak daleko
Iverson Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Iverson i ośki i gleba dawała radę dzięki kolegom i komunikatom na CB o dziurach itp. jakoś dojechałem bez uszkodzeń, ale raz iskry przy 140 poszły kurde massakrę tam pewnie robiłeś niezłą tym wyglądem furki , hyhyhy , iskry to chyba normalka przy 140 i szurnięcie o asfalt
kuredu Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Vario zapomniałem powiedzieć że za każde ostrzeżenie o dziurach itp biorę po 5pln, także przyślę Ci fakturkę na jakieś 800pln :gwizdanie:
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 miałem się zapytać ,jak ośki dawały radę wjechać pod górki?? ciężko było?? raczej było ok ..... ja dałem radę bez problemu na szczęście
Iverson Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Vario zajebiaszczą miałeś czapkę z futrzaka :polew: , genialna
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Vario zajebiaszczą miałeś czapkę z futrzaka :polew: , genialna a gdzie Ty widziałeś to zapodaj linka jak możesz ....
variocustoms Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Czapka jak czapka, rogi się liczyły
Iverson Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Vario zajebiaszczą miałeś czapkę z futrzaka :polew: , genialna a gdzie Ty widziałeś to zapodaj linka jak możesz .... Jarko wrzucił zdjęcie ale zniknęło z fotosika , pewnie później się pojawi
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 no właśnie .... kurcze nic nie widać a szkoda
kuredu Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Pany oglądam zdjecia i zaraz wrzucę na stronkę, rewelka normalnie
Rekomendowane odpowiedzi