wentyl Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 co tam chłopaki a co co cwaniaczku cwaniak sobie cytuje swoje posty a Ty co tylko na to czekasz :polew:
kuredu Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 co tam chłopaki jajco a co hej kolego..... :gwizdanie:
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 co tam chłopaki a co co wentylek Twój wydech wymiata, najlepszy z całego zlotu niechętnie ale przyznaje koledze Bartkowi rację .... dzięki że po nas wpadłeś na basen [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 22:35_________________________________________________Wentylek czy moge na Ciebie czasem zawołac " WYDECH"
wentyl Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 co tam chłopaki a co co wentylek Twój wydech wymiata, najlepszy z całego zlotu niechętnie ale przyznaje koledze Bartkowi rację .... dzięki że po nas wpadłeś na basen no problem kolegom nie odmawiam w potrzebie paniom też :gwizdanie: :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 http://www.kingcrossmarcelin.com.pl/ tu macie spoty może będziecie mieli gościa :gwizdanie: tak tu Jeżeli macie co zwiedzać to szukam przewodnika tramwaj ci pokażemy i na 1 dzień to atrakcji i tak za wiele :polew: a ja myślałem że cosik więcej
wentyl Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 co tam chłopaki a co co wentylek Twój wydech wymiata, najlepszy z całego zlotu niechętnie ale przyznaje koledze Bartkowi rację .... dzięki że po nas wpadłeś na basen [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 22:35_________________________________________________Wentylek czy moge na Ciebie czasem zawołac " WYDECH" jasne sie wie :mysli:
Iverson Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 http://www.kingcrossmarcelin.com.pl/ tu macie spoty może będziecie mieli gościa :gwizdanie: tak tu Jeżeli macie co zwiedzać to szukam przewodnika tramwaj ci pokażemy i na 1 dzień to atrakcji i tak za wiele :polew: a ja myślałem że cosik więcej no dobra to w gratisie sobie bilet 15minutowy skasujesz - pasuje??!!
kuredu Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 co tam chłopaki a co co wentylek Twój wydech wymiata, najlepszy z całego zlotu niechętnie ale przyznaje koledze Bartkowi rację .... dzięki że po nas wpadłeś na basen [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 22:35_________________________________________________Wentylek czy moge na Ciebie czasem zawołac " WYDECH" ja tam Twoim kolegą nie jestem
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 no dobra to w gratisie sobie bilet 15minutowy skasujesz - pasuje??!! wymiotłeś mnie tym tekstem :polew:
wentyl Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 co tam chłopaki a co co wentylek Twój wydech wymiata, najlepszy z całego zlotu niechętnie ale przyznaje koledze Bartkowi rację .... dzięki że po nas wpadłeś na basen [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 22:35_________________________________________________Wentylek czy moge na Ciebie czasem zawołac " WYDECH" ja tam Twoim kolegą nie jestem :polew: :polew:
Patrykbor Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Dobra Tomek niech będzie ale wódki się trza napić
kuredu Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 http://www.kingcrossmarcelin.com.pl/ tu macie spoty może będziecie mieli gościa :gwizdanie: tak tu Jeżeli macie co zwiedzać to szukam przewodnika tramwaj ci pokażemy i na 1 dzień to atrakcji i tak za wiele :polew: a ja myślałem że cosik więcej no dobra to w gratisie sobie bilet 15minutowy skasujesz - pasuje??!! Ive ale 15min już nie ma, trza by inną atrakcje wymyślic
wentyl Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Dobra Tomek niech będzie ale wódki się trza napić ale Ty stawiasz
Iverson Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Dobra Tomek niech będzie ale wódki się trza napić jak tylko się okazja nadarzy ,zapraszam do Kalisza na imprezkę klubową , którą za niedługo u mnie zrobimy!!!!
wentyl Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 http://www.kingcrossmarcelin.com.pl/ tu macie spoty może będziecie mieli gościa :gwizdanie: tak tu Jeżeli macie co zwiedzać to szukam przewodnika tramwaj ci pokażemy i na 1 dzień to atrakcji i tak za wiele :polew: a ja myślałem że cosik więcej no dobra to w gratisie sobie bilet 15minutowy skasujesz - pasuje??!! Ive ale 15min już nie ma, trza by inną atrakcje wymyślic bieg za tramwajem :polew:
Patrykbor Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Dobra Tomek niech będzie ale wódki się trza napić ale Ty stawiasz a kto w gości przyjeżdża :gwizdanie:
Adas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Dobra Tomek niech będzie ale wódki się trza napić jak tylko się okazja nadarzy ,zapraszam do Kalisza na imprezkę klubową , którą za niedługo u mnie zrobimy!!!!
wentyl Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Dobra Tomek niech będzie ale wódki się trza napić jak tylko się okazja nadarzy ,zapraszam do Kalisza na imprezkę klubową , którą za niedługo u mnie zrobimy!!!! :mysli: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 1. Wentylek - Wydech 2. Vario - Gleba 3. Madas - Poeta 4. Ivek - Fotka 5. Mlodzik - Uciekam spać 6. Musashi - Szajbus 7. Tetis - Fondiue 8. ...................................
Rekomendowane odpowiedzi