Tomeks Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 KOLEJORZ no pamiętam,ale w kontekście zamieszczonej fotki,jakoś nie chciało mi to przez klawiaturę przejść Ty pamiętaj o mnie :gwizdanie: Ola obiecała że dopilnuje :gwizdanie: masz jak w banku
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Adaś a jak tam szalik Leży na honorowym miejscu? oczywiście Sławciu że tak ..... w pirwszy dzień córa sobie go zakładała , widocznie bardzo jej się spodobał :good: jeszcze raz dzięki [br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 13:31_________________________________________________ dzięki Azunia jutro robimy będę czekać na opinie, czy smakowało, ok? po Twoim opisie co i jak mam zrobić to na 100% będzie
slaweq Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Adaś a jak tam szalik Leży na honorowym miejscu? oczywiście Sławciu że tak ..... w pirwszy dzień córa sobie go zakładała , widocznie bardzo jej się spodobał :good: jeszcze raz dzięki To ja dziękuje :hi:
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Tomek czy ja mam podać Ci na PW adresik ? :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 bo gadałem z M i coś mówił, że jeszcze to obgadacie i może coś z tego wyjdzie... bo ja bym z Wami wtedy podjechał i zmienił drugą 15"... lans to lans niektorzy zmeniaja na 17tki a niektorzy na 15tki
Tomeks Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Tomek czy ja mam podać Ci na PW adresik ? :gwizdanie: daj,daj,to jutro wyślę
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Tomek czy ja mam podać Ci na PW adresik ? :gwizdanie: daj,daj,to jutro wyślę ok zaraz wyśle tylko córkę umyje po obiedzie
Musashi Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 a teraz z zupelnie innej beczki apropos tanich aut... http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/polak-to-takie-durne-zwierze,1270103
kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Sławek gdzie są moje zdjęcia - czekam do dziś do 21.00 jak nie będzie wysyłam chłopaków :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 jak to było ,"TAK SIĘ BAWI,TAK SIĘ BAWI ..." :gwizdanie: mADAS co to za piękna pani na twój widok aż sie zmoczyła :polew:
slaweq Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 bo gadałem z M i coś mówił, że jeszcze to obgadacie i może coś z tego wyjdzie... bo ja bym z Wami wtedy podjechał i zmienił drugą 15"... lans to lans niektorzy zmeniaja na 17tki a niektorzy na 15tki żabka a Ty na jakich się wozisz latem
fantastic Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Azunia a nie będziecie na spocie w niedziele ? bo byś mi dała na spocie- zaoszczędzi się na wysyłce
kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 jak to było ,"TAK SIĘ BAWI,TAK SIĘ BAWI ..." :gwizdanie: mADAS co to za piękna pani na twój widok aż sie zmoczyła :polew: to było po tym jak Tiger w kieszeni nie wytrzymał się i zmoczył :polew:
fantastic Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 bo gadałem z M i coś mówił, że jeszcze to obgadacie i może coś z tego wyjdzie... bo ja bym z Wami wtedy podjechał i zmienił drugą 15"... lans to lans niektorzy zmeniaja na 17tki a niektorzy na 15tki żabka a Ty na jakich się wozisz latem Musashi ja też wole 17-nastki z jędrnymi ...... ciałkami
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 a teraz z zupelnie innej beczki apropos tanich aut... http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/polak-to-takie-durne-zwierze,1270103 no to potwierdza zasadę nie ufaj nikomu .... najlepiej zatem samemu sobie ciągnąć auto i do tego Vag i miernik lakieru .....
kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Madas jest środek tygodnia a Ty nie jesteś w na pierwszym mijescu w TOP 10 dnia a i tygodnia :mysli:
Azunia Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Azunia a nie będziecie na spocie w niedziele ? bo byś mi dała na spocie- zaoszczędzi się na wysyłce nie da rady, ja chora jestem i pewnie mi nie przejdzie do niedzieli, a nie chcę zarazić kogoś, a Przemek ma tyle pracy że i niedzielę pewnie zawaloną mieć będzie. Podaj adres i jutro pójdzie razem z Adasa
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Madas jest środek tygodnia a Ty nie jesteś w na pierwszym mijescu w TOP 10 dnia a i tygodnia :mysli: a bo kurcze troche interesy muszę nadgonić
nike21 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Madas jest środek tygodnia a Ty nie jesteś w na pierwszym mijescu w TOP 10 dnia a i tygodnia :mysli: sie opierdziela
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Madas jest środek tygodnia a Ty nie jesteś w na pierwszym mijescu w TOP 10 dnia a i tygodnia :mysli: sie opierdziela a Ty to co ...nie lepszy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi