Azunia Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 ja 2 rolki papieru co by mi się za praking w zakopcu zwróciło a ja nówki ręczniki białe takie amerykańskie coby było czy sprawdzać stan oleju w silniku :gwizdanie: weź nie ściemniaj, u nas były kolorowe :tongue4:
kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 nowa kostka toaletowa :mysli: kostkę zakosiłem z Bukowiny :polew: ja 2 rolki papieru co by mi się za praking w zakopcu zwróciło tyle że tam w tojletach kostek nie było a dwie rolki to nawet 1 złoty sie nie wróci więc i tak w plecy to jaki Ty papier kupujesz mój papier to był z logo A4-klub i nickiem Kuredu jakiś kiepski pokój mieliście
fantastic Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 weź nie ściemniaj, u nas były kolorowe :tongue4: ja miałem biały te kororowe to prywatne
kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Witam Pana* *aż sie boje pisać, kolego spoko Sławek masz czas do wieczora :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Witam Pana* *aż sie boje pisać, kolego :shocked: no Bartas jak z czymś wyjedzie to ale spoko - myśle że możecie już przejść na TY - pierwsze lody już złamane
Musashi Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 bo gadałem z M i coś mówił, że jeszcze to obgadacie i może coś z tego wyjdzie... bo ja bym z Wami wtedy podjechał i zmienił drugą 15"... lans to lans niektorzy zmeniaja na 17tki a niektorzy na 15tki żabka a Ty na jakich się wozisz latem 17tki ze zgrabnym profilem :naughty:[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 14:28_________________________________________________ jak to było ,"TAK SIĘ BAWI,TAK SIĘ BAWI ..." :gwizdanie: mADAS co to za piękna pani na twój widok aż sie zmoczyła :polew: to było po tym jak Tiger w kieszeni nie wytrzymał się i zmoczył :polew: a ciekawe co na to małżonka, że sie Tiger w kieszeni zmoczył...
wentyl Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 i co tam nowego :mysli:[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 14:43_________________________________________________dobra wpadne pózniej a teraz lece wypucować auto póki słońce świeci
kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Dopisany: 25 Marzec 2009, 14:28[/size]_________________________________________________ jak to było ,"TAK SIĘ BAWI,TAK SIĘ BAWI ..." :gwizdanie: mADAS co to za piękna pani na twój widok aż sie zmoczyła :polew: to było po tym jak Tiger w kieszeni nie wytrzymał się i zmoczył :polew: a ciekawe co na to małżonka, że sie Tiger w kieszeni zmoczył... powiedziała że prać nie będzię bo Tiger był żółty i gazowany
variocustoms Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Bry i dowidzenia bo odpalam klekota i śmigam na Poznań - miłego spamowanka
Azunia Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 bry hej Bry i dowidzenia bo odpalam klekota i śmigam na Poznań - miłego spamowanka szerokości
Musashi Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 a ciekawe co na to małżonka, że sie Tiger w kieszeni zmoczył... powiedziała że prać nie będzię bo Tiger był żółty i gazowany a co sie Tigerowi stalo? nie myty, czy co? :decayed:
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Madas o której meeting u Ciebie dzisiaj w wiadomej sprawie ?? o 19 ...... tylko się nie spóźnić
Młodzik Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 a ciekawe co na to małżonka, że sie Tiger w kieszeni zmoczył... powiedziała że prać nie będzię bo Tiger był żółty i gazowany a co sie Tigerowi stalo? nie myty, czy co? :decayed: :polew: :polew: :polew:
Musashi Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Madas o której meeting u Ciebie dzisiaj w wiadomej sprawie ?? o 19 ...... tylko się nie spóźnić jakes aluzje?
Młodzik Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Madas o której meeting u Ciebie dzisiaj w wiadomej sprawie ?? o 19 ...... tylko się nie spóźnić madas a cóż to za meeting urządzasz?
Rekomendowane odpowiedzi