Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 a ty Madas co porabiasz? ja zaczynam ćwiczyć a potem troche poruszać się na salce treningowej chce ci się? pewnie że tak ....ja lubię .... Madasku, a Weronika kiedy "wkroczy" na forum??? A nie wiem szczerze mówiąc ...zapytam
Musashi Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 a tak poza tym jak zdrówko po zlocie? Leżę w łóżku z: zapaleniem gardła, tchawicy, górnych dróg, kaszlem, temperaturą i zawalonym na maxa nosem - REWELACJA starosc nie radosc
Azunia Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 a tak poza tym jak zdrówko po zlocie? Leżę w łóżku z: zapaleniem gardła, tchawicy, górnych dróg, kaszlem, temperaturą i zawalonym na maxa nosem - REWELACJA kiepsko mnie wzieło po powrocie ale dzisiaj zasówam jak bym miała motorek w .... życzę szybkiego powrotu do zdrowia [br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 14:18_________________________________________________ a tak poza tym jak zdrówko po zlocie? Leżę w łóżku z: zapaleniem gardła, tchawicy, górnych dróg, kaszlem, temperaturą i zawalonym na maxa nosem - REWELACJA starosc nie radosc odezwał się młodzieniaszek :polew:
Adas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 bry Madasek slyszalem ze juz na letnich smigacie :naughty:
Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 bry Madasek slyszalem ze juz na letnich smigacie :naughty: a no śmigamy od dzisiaj ..... :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 starosc nie radosc Nieprawdaż staruszku ? życzę szybkiego powrotu do zdrowia Dziękuję - dość mam już leżenia w wyrze ... to nie dla mnie
Adas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 bry Madasek slyszalem ze juz na letnich smigacie :naughty: a no śmigamy od dzisiaj ..... :gwizdanie: bo jakis cwaniak do Mnie dzwonil i mowil
Azunia Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 bry Madasek slyszalem ze juz na letnich smigacie :naughty: a no śmigamy od dzisiaj ..... :gwizdanie: to czekaj jak znów zima przybędzie to bokiem będziesz śmigał :gwizdanie:
Adas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Ja tez chyba dzisiaj zmienie :decayed:[br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 14:25_________________________________________________ bry Madasek slyszalem ze juz na letnich smigacie :naughty: a no śmigamy od dzisiaj ..... :gwizdanie: to czekaj jak znów zima przybędzie to bokiem będziesz śmigał :gwizdanie: Ja jak mam letnie to zima omija moje drogi [br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 14:26_________________________________________________jade na myjke :naughty:
kuredu Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Dzień Dobry ... kontrola ja byłem grzeczny :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 odezwał się młodzieniaszek :polew: widzialas wode albo wiatr? sa starsze, a ile potrafia...
Azunia Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 odezwał się młodzieniaszek :polew: widzialas wode albo wiatr? sa starsze, a ile potrafia... :naughty:
kuredu Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Pany dziś foteczki wrzuce po zmianie felunku
Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 ja w trakcie przerw w siłce zaglądam tu i nie mogiem dalej ćwiczyć bo siły nie mam
Azunia Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 ja w trakcie przerw w siłce zaglądam tu i nie mogiem dalej ćwiczyć bo siły nie mam walnij se redbulla, Redbull dodaje skrzydeł :polew:
slaweq Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 ja w trakcie przerw w siłce zaglądam tu i nie mogiem dalej ćwiczyć bo siły nie mam Ty Adaś to idz na siłke porządnie poćwiczyć bo tak to kaszanke odwalasz :polew:
Azunia Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 ja w trakcie przerw w siłce zaglądam tu i nie mogiem dalej ćwiczyć bo siły nie mam Ty Adaś to idz na siłke porządnie poćwiczyć bo tak to kaszanke odwalasz :polew: :polew: :laghing2: :laghing2:
Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 ja w trakcie przerw w siłce zaglądam tu i nie mogiem dalej ćwiczyć bo siły nie mam Ty Adaś to idz na siłke porządnie poćwiczyć bo tak to kaszanke odwalasz :polew: toć ja porządnie ćwiczę Bartek Kuredu w sumie mogłeś do mnie wpaść wcześniej i zaczął byś ćwiczyć sobie
Rekomendowane odpowiedzi