Młodzik Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 ja jestem i nie idę :gwizdanie: a pytał się Ciebie ktoś o coś zachowujesz sie wulgarnie :naughty: o właśnie trzeba uruchomić znajomości na górze i poprosić o kropka
kuredu Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 trzeba uruchomić znajomości na górze i poprosić o kropka widzę dobrze mi życzysz :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 ja jestem i nie idę :gwizdanie: a pytał się Ciebie ktoś o coś zachowujesz sie wulgarnie :naughty: o właśnie trzeba uruchomić znajomości na górze i poprosić o kropka proszę .
Młodzik Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 trzeba uruchomić znajomości na górze i poprosić o kropka widzę dobrze mi życzysz :gwizdanie: bo poete Madaska obraziłeś i teraz mu przykro
Madas Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 proszę . jak to jest kropek to ja jestem żwięty ...toż to kwadracik :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Muskulaczi a co tak myślisz udaje jak przestane udawać to zacznę dawać
Młodzik Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 proszę . jak to jest kropek to ja jestem żwięty ...toż to kwadracik :gwizdanie: :polew: [br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 19:32_________________________________________________ Muskulaczi a co tak myślisz udaje jak przestane udawać to zacznę dawać kropki?? :mysli:
kuredu Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 ja jestem i nie idę :gwizdanie: a pytał się Ciebie ktoś o coś zachowujesz sie wulgarnie :naughty: o właśnie i Ty brutusie przeciw mnie
Młodzik Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 ja jestem i nie idę :gwizdanie: a pytał się Ciebie ktoś o coś zachowujesz sie wulgarnie :naughty: o właśnie i Ty brutusie przeciw mnie przykro Ci teraz?
Musashi Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 ja jestem i nie idę :gwizdanie: a pytał się Ciebie ktoś o coś zachowujesz sie wulgarnie :naughty: o właśnie i Ty brutusie przeciw mnie jetem z toba
kuredu Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 ja jestem i nie idę :gwizdanie: a pytał się Ciebie ktoś o coś zachowujesz sie wulgarnie :naughty: o właśnie i Ty brutusie przeciw mnie przykro Ci teraz? myślałem że można na Was liczyć, zadzownić o 23 na skypa i gadać do1 w nocy, że można do Was wpadać na kawę, że....wszystko inne itd ale się mysliłem żegnajcie
Madas Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Fajna bramka w meczu co Madas ? światowe stadiony normalnie
Młodzik Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 myślałem że można na Was liczyć, zadzownić o 23 na skypa i gadać do1 w nocy, że można do Was wpadać na kawę, że....wszystko inne itd ale się mysliłem żegnajcie :polew:
Rekomendowane odpowiedzi