Madas Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 to jest 2 na 2 nie 3-1 tam chodziło że dwóch na dwóch .... na basebolle
Wihajster Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 to jest 2 na 2 nie 3-1 tam chodziło że dwóch na dwóch .... na basebolle wiem to był taki joke
kuredu Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 żeby zniżyć się do poziomu naszych piłkarzy to reszta by musiała doły 10m metrów wykopać :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 światowe stadiony normalnie Na początku to myślałem, że się przewidziałem, ale jednak to prawda. Pociągnie się to za nim podobnie jak za Kuszczakiem
wentyl Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 a co to dzisiaj sie dzieje widze że trzeba by ktos tu porządek zaprowadził albo kolczatki skrócił :polew:
Iverson Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 zadzownić o 23 na skypa i gadać do1 w nocy, do mnie nikt nie dzwoni na skypa
Młodzik Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 to jest 2 na 2 nie 3-1 :baseball: na pewno??
lukaszr Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 a co to dzisiaj sie dzieje widze że trzeba by ktos tu porządek zaprowadził albo kolczatki skrócił :polew: Na boisku czy w tym wątku ?
Musashi Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 to jest 2 na 2 nie 3-1 tam chodziło że dwóch na dwóch .... na basebolle wiem to był taki joke nienadążają
wentyl Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 a co to dzisiaj sie dzieje widze że trzeba by ktos tu porządek zaprowadził albo kolczatki skrócił :polew: Na boisku czy w tym wątku ? w watku bo na boisku nic sie juz nie da zrobić :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 a co to dzisiaj sie dzieje widze że trzeba by ktos tu porządek zaprowadził albo kolczatki skrócił :polew: Na boisku czy w tym wątku ? tu i tu
kuredu Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 zadzownić o 23 na skypa i gadać do1 w nocy, do mnie nikt nie dzwoni na skypa jak Liroy tylko bluzni to sie gadac nie da
Madas Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 wiem to był taki joke nienadążają :polew: nienadążyłeś że udałem że nie nadążam * Moderator poznański ... proszę zwrócić uwagę Klubowiczowi na to jak cytuje ok * niniejszym oficjalnie zwracam klubowiczowi uwagę, że tak się nie cytuje [Moderator poznański]
Wihajster Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 wiem to był taki joke nienadążają :polew: nienadążyłeś że udałem że nie nadążam Madas nie pij więcej
Musashi Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 a co to dzisiaj sie dzieje widze że trzeba by ktos tu porządek zaprowadził albo kolczatki skrócił :polew: Na boisku czy w tym wątku ? w watku bo na boisku nic sie juz nie da zrobić :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: kogoś wyprostować?
Młodzik Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 wiem to był taki joke nienadążają :polew: nienadążyłeś że udałem że nie nadążam * Moderator poznański ... proszę zwrócić uwagę Klubowiczowi na to jak cytuje :polew: :polew: :polew: :polew: * Moderator poznański ... proszę zwrócić uwagę drugiemu Klubowiczowi na to jak cytuje * niniejszym oficjalnie zwracam klubowiczowi uwagę, że tak się nie cytuje [Moderator poznański] coś jeszcze adminie warszawski?
wentyl Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 wiem to był taki joke nienadążają :polew: nienadążyłeś że udałem że nie nadążam * Moderator poznański ... proszę zwrócić uwagę Klubowiczowi na to jak cytuje o widze że kolega w formie ,humorek itd :gwizdanie: :gwizdanie: * Moderator poznański ... proszę zwrócić uwagę Początkującemu na to jak cytuje znów * niniejszym oficjalnie zwracam klubowiczowi uwagę, że tak się nie cytuje [Moderator poznański]
Iverson Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 jak Liroy tylko bluzni to sie gadac nie da ja szanuję swój język i w życiu bym nie przeklinał, ostatnio kur*wa powiedziałem...niedawno
kuredu Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 a co to dzisiaj sie dzieje widze że trzeba by ktos tu porządek zaprowadził albo kolczatki skrócił :polew: Na boisku czy w tym wątku ? w watku bo na boisku nic sie juz nie da zrobić :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: kogoś wyprostować? Madasa bo się garbi cały czas
Rekomendowane odpowiedzi