Madas Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 uciekam spać ...... trzymajcie się ciepło poeci i poetki przeciez dopiero po 22... znowu dostales bana na poznanskie? nie ale ..... mam masakre w głowie ...mętlik i muszę się z tym przespać
kuredu Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 uciekam spać ...... trzymajcie się ciepło poeci i poetki :shocked: o tej porze jechał dziś ze mna pół dnia i tak nogami hamował że podeszwy zdarł, i teraz bidny zmeczony i spać ucieka :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 uciekam spać ...... trzymajcie się ciepło poeci i poetki :shocked: o tej porze jechał dziś ze mna pół dnia i tak nogami hamował że podeszwy zdarł, i teraz bidny zmeczony i spać ucieka :gwizdanie: a to się nie dziwie
nike21 Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 uciekam spać ...... trzymajcie się ciepło poeci i poetki przeciez dopiero po 22... znowu dostales bana na poznanskie? nie ale ..... mam masakre w głowie ...mętlik i muszę się z tym przespać to umyj pupcie i zmykaj spac
Patrykbor Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Kuredu puścić ci sygnał na skajpa widzę ze nie możecie żyć bez siebie
Pepin Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 jechał dziś ze mna pół dnia i tak nogami hamował że podeszwy zdarł, i teraz bidny zmeczony i spać ucieka :gwizdanie: ja zjechałem klocka jednego .... mam już nowe z tyłu ... przód za tydzień
kuredu Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Kuredu puścić ci sygnał na skajpa tylko uważaj bo Cie złapie i zabulisz
nike21 Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Kuredu puścić ci sygnał na skajpa widzę ze nie możecie żyć bez siebie drocza sie tylko... :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Kuredu puścić ci sygnał na skajpa widzę ze nie możecie żyć bez siebie drocza sie tylko... :gwizdanie: cicha woda
kuredu Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Kuredu puścić ci sygnał na skajpa widzę ze nie możecie żyć bez siebie
nike21 Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Kuredu puścić ci sygnał na skajpa widzę ze nie możecie żyć bez siebie drocza sie tylko... :gwizdanie: cicha woda brzegi rwie...
Patrykbor Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Kuredu puścić ci sygnał na skajpa widzę ze nie możecie żyć bez siebie drocza sie tylko... :gwizdanie: cicha woda brzegi rwie... a później co robimy z tym fantem :polew:
Iverson Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Kuredu puścić ci sygnał na skajpa tylko uważaj bo Cie złapie i zabulisz mam sekundowe naliczanie i abonament , to mam w h*j minut
Patrykbor Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 znowu piwa braklo kup se skrzynkę i będzie spokój
Piechol Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 znowu piwa braklo Ty to coś mało przewidujący jesteś...
Rekomendowane odpowiedzi