Iverson Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 już dzisiaj widziałem , młode , żeńskie okazy , nieskromnie obnażające bujnego cyca , zaczyna się
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 już dzisiaj widziałem , młode , żeńskie okazy , nieskromnie obnażające bujnego cyca , zaczyna się ja też tam coś widziałem ale z żoną byłem więc nie dopatrzyłem dobrze :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Elo pany Co tam u was, widzę że "Puch The Tempo" dalej w natarciu :gwizdanie: czułem że nabazgrolisz więc przywitałem Cię odrobinę wcześniej Miałeś farta Teraz czuwam nie spamuje, narazie :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 no halo za halo w morde wala wszyscy chcą mnie tu bić ostatnio... :gwizdanie:
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 czułem że nabazgrolisz więc przywitałem Cię odrobinę wcześniej Miałeś farta Teraz czuwam nie spamuje, narazie :gwizdanie: mówią na mnie jasnowidz :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 już dzisiaj widziałem , młode , żeńskie okazy , nieskromnie obnażające bujnego cyca , zaczyna się ja też tam coś widziałem ale z żoną byłem więc nie dopatrzyłem dobrze :gwizdanie: nie pozwala Ci? :gwizdanie: patrzenie to nie zdrada
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 już dzisiaj widziałem , młode , żeńskie okazy , nieskromnie obnażające bujnego cyca , zaczyna się ja też tam coś widziałem ale z żoną byłem więc nie dopatrzyłem dobrze :gwizdanie: nie pozwala Ci? :gwizdanie: nie chcę się oglądać bezczelnie więc patrzę ukratkiem
PABLO Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 czułem że nabazgrolisz więc przywitałem Cię odrobinę wcześniej Miałeś farta Teraz czuwam nie spamuje, narazie :gwizdanie: mówią na mnie jasnowidz :gwizdanie: To czemu nie powiedziałeś mi że na zlocie będę dmuchał :?: Co prawda, wyszło 0.00 ale moglem jeszcze więcej się napić skoro tak wyszło
nike21 Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 już dzisiaj widziałem , młode , żeńskie okazy , nieskromnie obnażające bujnego cyca , zaczyna się ja też tam coś widziałem ale z żoną byłem więc nie dopatrzyłem dobrze :gwizdanie: nie pozwala Ci? :gwizdanie: nie chcę się oglądać bezczelnie więc patrzę ukratkiem no i potem tak jest ze nie dopatrzysz... :gwizdanie:
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 To czemu nie powiedziałeś mi że na zlocie będę dmuchał :?: chciałem żeby to była niespodzianka .... ale mam nadzieję że sex udany
nike21 Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 To czemu nie powiedziałeś mi że na zlocie będę dmuchał :?: chciałem żeby to była niespodzianka .... ale mam nadzieję że sex udany :polew:
Iverson Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Piecholek jak tam sprawa odszkodowania??
Piechol Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Piecholek jak tam sprawa odszkodowania?? w sumie to średnio bo musze czekać na jakieś tak pismo od nich z decyzją i dopiero później przedstawić albo przesłać FV no i może mi oddadzą ze 100 zł nie łudzę się na więcej
PABLO Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 To czemu nie powiedziałeś mi że na zlocie będę dmuchał :?: chciałem żeby to była niespodzianka .... ale mam nadzieję że sex udany powiem Ci że tego było za dużo i nie miałem czasu wszystkich nowych poznać, pier^&le na następny zlot jadę sam
Iverson Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 ...o no to będzie na cafe frappe w KC akurat
nike21 Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Piecholek jak tam sprawa odszkodowania?? w sumie to średnio bo musze czekać na jakieś tak pismo od nich z decyzją i dopiero później przedstawić albo przesłać FV no i może mi oddadzą ze 100 zł nie łudzę się na więcej ja obstawiam ze dostaniesz 130 peelenuff :gwizdanie:
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Pablo możesz jechać z laską tylko umiar znaj Ty młodzieniaszku
Rekomendowane odpowiedzi