nike21 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 mi tam bez różnicy, taki głodny jestem :gwizdanie: a ja bylem w Zaku na tortilli, wypilem kawke, spalilem fajeczke i teraz w firmie troche na neciku
Musashi Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam wszystkich Jest B7 Avant 2.0 TDI do sprzedania, czarny, od kolegi z Konina, jak by co to skontaktuję ze sprzedawcą, Musahi może Ty się zainteresujesz ??? Musahi do mnie pisał, że tylko Quattro go intersuje nie no nie moglbym wam tego zrobic.... ktoz bylby glownym tematem szydery podjazdu pod gorke na kolejnym zlocie zimowym?
nike21 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam wszystkich Jest B7 Avant 2.0 TDI do sprzedania, czarny, od kolegi z Konina, jak by co to skontaktuję ze sprzedawcą, Musahi może Ty się zainteresujesz ??? Musahi do mnie pisał, że tylko Quattro go intersuje nie no nie moglbym wam tego zrobic.... ktoz bylby glownym tematem szydery podjazdu pod gorke na kolejnym zlocie zimowym? ktos by sie znalazl... :naughty:
Musashi Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 :gwizdanie: zmykam zanim Musashi tu zerknie znajde cie
nike21 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Uciekam panowie - pozdrówka i wzajemnie
Młodzik Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Uciekam panowie - pozdrówka trzymaj sie[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 15:08_________________________________________________a aj lecę kończyć robienie obiadku
kuredu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a już po obiedzie, wprosiłem się na chama
nike21 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a już po obiedzie, wprosiłem się na chama do kogo sie wprosiles?
kuredu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a już po obiedzie, wprosiłem się na chama do kogo sie wprosiles? do Madasa, Wercia żeberka zrobiła - pyszka
nike21 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a już po obiedzie, wprosiłem się na chama do kogo sie wprosiles? do Madasa, Wercia żeberka zrobiła - pyszka no to niezle... :naughty:
kuredu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 młody jak jesteś jeszcze głodny to wpadaj, zostały jeszcze jakieś ochłapy :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 młody jak jesteś jeszcze głodny to wpadaj, zostały jeszcze jakieś ochłapy :gwizdanie: :polew: dobrze Weronika gotuje? moze tez sie kiedys wprosze... :gwizdanie: :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 młody jak jesteś jeszcze głodny to wpadaj, zostały jeszcze jakieś ochłapy :gwizdanie: :polew: dobrze Weronika gotuje? moze tez sie kiedys wprosze... :gwizdanie: :gwizdanie: średnio tylko nie mów nic Madasowi :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 młody jak jesteś jeszcze głodny to wpadaj, zostały jeszcze jakieś ochłapy :gwizdanie: :polew: dobrze Weronika gotuje? moze tez sie kiedys wprosze... :gwizdanie: :gwizdanie: średnio tylko nie mów nic Madasowi :gwizdanie: dobrze...masz to jak w banku
Iverson Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 co to za pisanki tutaj no przedświąteczne pisanki np. takie
Rekomendowane odpowiedzi