Iverson Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ...i znowu 2 str. przywitań :polew:
Pawel_Poznan Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 co tam co robita ja tam czekam az mi auto zrobia niemam juz 3 dzien
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 co tam co robita ja tam czekam az mi auto zrobia niemam juz 3 dzien a co Ci się stało z autem
Pawel_Poznan Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 załozyłęs ju nikus letnie oponki[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 16:14_________________________________________________ witam siemasz bracie siema siema co tam co robita ja tam czekam az mi auto zrobia niemam juz 3 dzien a co Ci się stało z autem no te popychacze wymieniam wszystkie łacznie 24 masakra
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ...i znowu 2 str. przywitań :polew: noooo :polew: ale lepiej się witać niż żegnać
Pawel_Poznan Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a co tam u was bo niebylo mnie kilka dni
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 załozyłęs ju nikus letnie oponki dzisiaj mialem zakladac ale sie nie udalo a pod blokiem mi sie samemu nie chce gwintu krecic zrobie w poniedzialek... ile Cie wyniesie komplet popychaczy? robisz razem z podkladkami i dzwigienkami?
Pawel_Poznan Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 załozyłęs ju nikus letnie oponki dzisiaj mialem zakladac ale sie nie udalo a pod blokiem mi sie samemu nie chce gwintu krecic zrobie w poniedzialek... ile Cie wyniesie komplet popychaczy? robisz razem z podkladkami i dzwigienkami? bez dzwigienek za same popychacze 22zł sztuka + plus wszystkie uszczelki podkladki olej filtr niewiem napewno peknie 1 tys.
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 załozyłęs ju nikus letnie oponki dzisiaj mialem zakladac ale sie nie udalo a pod blokiem mi sie samemu nie chce gwintu krecic zrobie w poniedzialek... ile Cie wyniesie komplet popychaczy? robisz razem z podkladkami i dzwigienkami? bez dzwigienek za same popychacze 22zł sztuka + plus wszystkie uszczelki podkladki olej filtr niewiem napewno peknie 1 tys. z robocizna na pewno...
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 wszyscy coś przy autach Twoj slyszalem ze tez pobolewa...
Pawel_Poznan Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 załozyłęs ju nikus letnie oponki dzisiaj mialem zakladac ale sie nie udalo a pod blokiem mi sie samemu nie chce gwintu krecic zrobie w poniedzialek... ile Cie wyniesie komplet popychaczy? robisz razem z podkladkami i dzwigienkami? bez dzwigienek za same popychacze 22zł sztuka + plus wszystkie uszczelki podkladki olej filtr niewiem napewno peknie 1 tys. z robocizna na pewno... robi mi moj znajomy jak zawsze zobaczymy jak mnie podliczy[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 16:25_________________________________________________ wszyscy coś przy autach no ja nie robie a chcialem dzisiaj caly dzien poswiecic ale sie niewyrobil mechanik
Piechol Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 wszyscy coś przy autach coś w tym jest [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 16:29_________________________________________________ co tam chłopaki Bartek popraw podpis o już jest git
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 wszyscy coś przy autach coś w tym jest coś też robisz
Piechol Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 wszyscy coś przy autach coś w tym jest coś też robisz coś mi "puszcza" powietrze w silniku i nasz Guru mówił, że to może być coś z rozrządem... jadę to sprawdzić bo po rozrządzie jestem dopiero 7000km a Ty co robisz?
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 coś mi "puszcza" powietrze w silniku i nasz Guru mówił, że to może być coś z rozrządem... jadę to sprawdzić bo po rozrządzie jestem dopiero 7000km a Ty co robisz? ja nic nie robie ...tylko jeżdżę sobie
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 wszyscy coś przy autach coś w tym jest [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 16:29_________________________________________________ co tam chłopaki Bartek popraw podpis o już jest git był niewyraźny i dałem mu rutinoscorbin i już jest
Rekomendowane odpowiedzi