fantastic Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 to bardzo dobra wiadomość Maciek noooo wiem - conajmniej tydzień wakacji dłużej :drool: :oklaski: :punk: [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 18:04_________________________________________________jutro jade na motobazar z siorą do POZ - nie planujecie czasem jakiegoś minispota lub maxispota
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 hahaha chodziło o to że będziesz na spocie ...ale w sumie o wolność Twoją też
Pawel_Poznan Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a ja mam newsa - opóźnił mi się wyjazd do S, nie jake 15.04 jak planowaliśmy tylko o tydzień albo 2 później więc będe na spocie jeszcze następnym więc obwącham osobiście no to elegancko moze na spota przylecisz motorkiem[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 18:07_________________________________________________ to bardzo dobra wiadomość Maciek noooo wiem - conajmniej tydzień wakacji dłużej :drool: :oklaski: :punk: [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 18:04_________________________________________________jutro jade na motobazar z siorą do POZ - nie planujecie czasem jakiegoś minispota lub maxispota ja ide jutro do roboty chyba ze cos popołudniu
fantastic Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 już wiem co będzie - PEPIN chyba się wybiera Miłośników SUPEROES-ÓW zapraszamy na trzecią edycje cyklu tej niezwykle popularnej imprezy. Organizatorzy kierowca rajdowy Tomasz Płaczek i pilot rajdowy Daria Dziwisz - zapewniają, iż każdy znajdzie coś dla siebie. Wszyscy uczestnicy wzorem poprzednich superoesów muszą pozytywnie przejść badania kontrolne którego najważniejszym elementem jest pomiar poziomu hałasu. Limit poziomu głośności układu wydechowego wynosi 96 dB(A) (mierzone przy 3500 obr/min.) w każdym momencie trwania imprezy.
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 to może dziś o 19 mały minispocik przy jakiejs galerii albo cuś :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a ja mam newsa - opóźnił mi się wyjazd do S, nie jake 15.04 jak planowaliśmy tylko o tydzień albo 2 później więc będe na spocie jeszcze następnym więc obwącham osobiście no to elegancko moze na spota przylecisz motorkiem postaram się [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 18:22_________________________________________________ hahaha chodziło o to że będziesz na spocie ...ale w sumie o wolność Twoją też no panie na bank będe na spocie
Pawel_Poznan Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 to może dziś o 19 mały minispocik przy jakiejs galerii albo cuś :gwizdanie: ja z checia ale niemam jeszcze autka caly czas czekam
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 to może dziś o 19 mały minispocik przy jakiejs galerii albo cuś :gwizdanie: dzisiaj będzie ciężko bo ludzie pewnie wejdą na forum coś koło tej godziny
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 to może dziś o 19 mały minispocik przy jakiejs galerii albo cuś :gwizdanie: ja z checia ale niemam jeszcze autka caly czas czekam to podjedziemy pod selgrosa a Paweł sobie dojedzie pieszo :gwizdanie:
Pawel_Poznan Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 to może dziś o 19 mały minispocik przy jakiejs galerii albo cuś :gwizdanie: ja z checia ale niemam jeszcze autka caly czas czekam to podjedziemy pod selgrosa a Paweł sobie dojedzie pieszo :gwizdanie: niema sprawy
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ludzie ładna pogoda jest można na dworku postać pogadac dawajta co bedzie ta w chatach siedziec
Pawel_Poznan Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ludzie ładna pogoda jest można na dworku postać pogadac dawajta co bedzie ta w chatach siedziec jestem za
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ludzie ładna pogoda jest można na dworku postać pogadac dawajta co bedzie ta w chatach siedziec poczekamy na to co inni powiedzą
Adas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ktos pisal o kartach graficznych, Ja bym sie zamienil, mam bardzo mocna karte, a chce troche gorsza a bardziej cicha
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ludzie ładna pogoda jest można na dworku postać pogadac dawajta co bedzie ta w chatach siedziec poczekamy na to co inni powiedzą ja sie pisze na spocik dzisiaj a jutro na torze poznan sa jakies jazdy sprawnosciowe... jedzie Pepin i taki moj kumpel honda... ostatnio zajal 4 miejsce
fantastic Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ludzie ładna pogoda jest można na dworku postać pogadac dawajta co bedzie ta w chatach siedziec ja dzisiaj nie dam rady - jestem już umówiony na wieczór na 19:00
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 to Pany 19:30 pod selgrosem jest ciepełko to mozna chwile postać
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 to Pany 19:30 pod selgrosem jest ciepełko to mozna chwile postać
Adas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 to Pany 19:30 pod selgrosem jest ciepełko to mozna chwile postać a Ja bede z Wami myslami
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 więc mini spocik o 19.30 pod selgrosem KFC !!!
Rekomendowane odpowiedzi