kuredu Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 powitać w ten piękny i słoneczny dzień, kurcze żeby każdy dzień się tak zaczynał
fantastic Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 i polecieli Fantastic .. masz coś rozsądnego w rozmiarze 18" fajne fele tylko cut zaa szeerokie chyba, ET 20 mają - laczki wystawałyby z 5 centymetrów za błotniki ........dzień dobry paniom i paniom
Piechol Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 i polecieli Fantastic .. masz coś rozsądnego w rozmiarze 18" fajne fele tylko cut zaa szeerokie chyba, ET 20 mają - laczki wystawałyby z 5 centymetrów za błotniki ........dzień dobry paniom i paniom ale są stosunkowo wąskie co nie zmienia faktu, że i tak dziwny ten rozmiar, chyba nie ori...
Adas Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 i co tam gostki na froncie słychać jak narazie to stypa, nikogo nie ma :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witam, ale duchota w Poznaniu nie mówiąc o tych "dupnych" korkach, mam już dosyć jeżdżenia po Poznaniu, nie mogę się doczekać trasy powyżej 50km. Pozdro[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 13:06_________________________________________________Fantastic te felgi RS by Ci idealnie przypasowały i chyba by nie wystawały a rozmiar opon OKI !!! Bierz je !!!
Madas Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 witanko ja mam duży ruch w interesie więc nie jestem poetą nr 1 już
Pawel_Poznan Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 wszystkim siemka Paweł .... co tam kupe lat :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi