kuredu Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 cześć i czołem dzięki za miły wieczór panowie .... Musashi dzięki za towarzystwo na myjce ...ale przyznasz że warto było popatrzeć jak pani myje autko Paula się obraziła że kobitek nie wymieniłes :gwizdanie: łej przepraszam najmocnie ..tak z przyzwyczajenia .... ma u mnie podwójną kawkę ala Madasówkę i szklanke Fanty dla mnie i bedziemy kwita
Patrykbor Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Patryk nie wiem czy wiesz ale Madas to jak Chuck Noris na bezprzewodową jeździ :polew: i bezwodną
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 cześć i czołem dzięki za miły wieczór panowie .... Musashi dzięki za towarzystwo na myjce ...ale przyznasz że warto było popatrzeć jak pani myje autko Paula się obraziła że kobitek nie wymieniłes :gwizdanie: łej przepraszam najmocnie ..tak z przyzwyczajenia .... ma u mnie podwójną kawkę ala Madasówkę i szklanke Fanty dla mnie i bedziemy kwita ok :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 i sie normalnie teraz czyta ten wątek czyli się nie nadąża
kuredu Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Pomyśl Patryk że Madas sam ze sobą pisze w takim tempie, loguje sie na kilku kontach i sam sobie odpisuje
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 i sie normalnie teraz czyta ten wątek czyli się nie nadąża ja nie czytam czasem
blind1 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 witam wszystkich i zycze milego wieczoru. wpadlem tylko nadrobic zaleglosci i spadam do wyrka. padam na r... .
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Pomyśl Patryk że Madas sam ze sobą pisze w takim tempie, loguje sie na kilku kontach i sam sobie odpisuje tak jak teraz właśnie :polew:
fantastic Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Pomyśl Patryk że Madas sam ze sobą pisze w takim tempie, loguje sie na kilku kontach i sam sobie odpisuje
Patrykbor Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Pomyśl Patryk że Madas sam ze sobą pisze w takim tempie, loguje sie na kilku kontach i sam sobie odpisuje i sie normalnie teraz czyta ten wątek czyli się nie nadąża ja nie czytam czasem widzisz a ja lubię czytać wasze wypociny
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 witam wszystkich i zycze milego wieczoru. wpadlem tylko nadrobic zaleglosci i spadam do wyrka. padam na r... . witaj dawno Cię nie było
fantastic Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 widzisz a ja lubię czytać wasze wypociny ej ja do 15 stron też czytam bo lubie wiedzieć co sie działo na forum - nieraz już monitor opluty miałem :decayed:
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 dobry wieczor hej pozdrowienia od pani z Toledo
kuredu Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 witam wszystkich i zycze milego wieczoru. wpadlem tylko nadrobic zaleglosci i spadam do wyrka. padam na r... . to Ty wczoraj szarym sedanem B5 na PSE rejestracji jechałes w korku na Hetmańskiej
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 witam wszystkich i zycze milego wieczoru. wpadlem tylko nadrobic zaleglosci i spadam do wyrka. padam na r... . to Ty wczoraj szarym sedanem B5 na PSE rejestracji jechałes w korku na Hetmańskiej łyżka na to " niemożliwe" :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 wszystkim,jestem na bazie już :gwizdanie: :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 wszystkim,jestem na bazie już :gwizdanie: :gwizdanie: siemasz Wentilos
Rekomendowane odpowiedzi