malutka:) Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 nom tą terenówką A mówią że to kobiety mają takie głupie wytłumaczenia..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dobra, spadam na jakiś czas, auto na parking muszę odstawić Narqa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 xD Mi najbardziej z gliniarzy podoba się ten taki z wąsem siwy dziadek "Panie kierowco przednia szyba do wymiany" :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Nom taka prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Nasi kochani mundurowi.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 eeee nie sap .... Mj starszy jest dzielnicowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 eeee nie sap .... Mj starszy jest dzielnicowym No i co z tego?? Ja też mam znajomych w policji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 YYYy myslalem ze to bylo takie jakby hmmmm taki pojazd na policje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 YYYy myslalem ze to bylo takie jakby hmmmm taki pojazd na policje Spoko-nie narzekam-tymbardziej jak na dowodzie rejestracyjnym widnieje nazwisko mojego ojca jak w przypadku mojej BMki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ide wyjac zarcie z lodowki bo zaraz kolacyjka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witaj!! Raczej nie ja bo nie smigam czarna A4 :> A pozatym moje A4 stoi na wymianie glosnikow u majstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam Poznań Byłam dzisiaj w Waszym miescie i widziałam czarne b5 w sedanie na klubowych ramkach na ul; Dąbrowskiego ok 13. Numery na F chyba się zaczynały, kto to z Was? Machałam wprawdzie, ale w służbowej Skodzie Octavii trudno mnie poznać.Pozdrawiam Brynia Witaj To pewnie nikt od nas raczej z zielonej skoro na F a tak wogole to trzebabyło dac znac wczesniej ze bedziesz bysmy jakiegos mini spota zoorganizowali :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam Poznań Byłam dzisiaj w Waszym miescie i widziałam czarne b5 w sedanie na klubowych ramkach na ul; Dąbrowskiego ok 13. Numery na F chyba się zaczynały, kto to z Was? Machałam wprawdzie, ale w służbowej Skodzie Octavii trudno mnie poznać.Pozdrawiam Brynia może Śmieszny, bo on ma Ciemnego sedana na FZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam Poznań Byłam dzisiaj w Waszym miescie i widziałam czarne b5 w sedanie na klubowych ramkach na ul; Dąbrowskiego ok 13. Numery na F chyba się zaczynały, kto to z Was? Machałam wprawdzie, ale w służbowej Skodzie Octavii trudno mnie poznać.Pozdrawiam Brynia może Śmieszny, bo on ma Ciemnego sedana na FZ cholera masz racje a on chyba jest w Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 no widzę że wesoło tu ....i dobrze tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Hej Pawele!! dzięki za oponki, już mam założone a Musashi sprawdzi mi je dzisiaj na trasie bo śmiga moim Audi do Kalisza[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 19:29_________________________________________________ Witam Poznań Byłam dzisiaj w Waszym miescie i widziałam czarne b5 w sedanie na klubowych ramkach na ul; Dąbrowskiego ok 13. Numery na F chyba się zaczynały, kto to z Was? Machałam wprawdzie, ale w służbowej Skodzie Octavii trudno mnie poznać.Pozdrawiam Brynia może Śmieszny, bo on ma Ciemnego sedana na FZ cholera masz racje a on chyba jest w Poznaniu on u nas studiuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam Poznań Byłam dzisiaj w Waszym miescie i widziałam czarne b5 w sedanie na klubowych ramkach na ul; Dąbrowskiego ok 13. Numery na F chyba się zaczynały, kto to z Was? Machałam wprawdzie, ale w służbowej Skodzie Octavii trudno mnie poznać.Pozdrawiam Brynia na bank śmieszny ale z tym że on ma granatowy chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 no widzę że wesoło tu ....i dobrze tak trzymać Ciebie nie ma to ktoś inny musi zabawiać towarzystwo :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 19:30_________________________________________________ Witam Poznań Byłam dzisiaj w Waszym miescie i widziałam czarne b5 w sedanie na klubowych ramkach na ul; Dąbrowskiego ok 13. Numery na F chyba się zaczynały, kto to z Was? Machałam wprawdzie, ale w służbowej Skodzie Octavii trudno mnie poznać.Pozdrawiam Brynia na bank śmieszny ale z tym że on ma granatowy chyba i dlatego napisałem Ciemny a nie czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 dobra lecę po towarek ...potem będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi