wentyl Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 dobra ja też spadam trzymta sie poeci :hi: :hi:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 23:30_________________________________________________ myślę że po długim weeku oki tylko info wcześniej prosze :good:
Madas Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 dobra ja też spadam trzymta sie poeci :hi: :hi: do wtorku Marcin ...
variocustoms Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Dobranotz wszystkim, widzę, że wszyscy poszli w kimono [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2009, 00:17_________________________________________________Adas i Fantastic pozdrowionka dla was
fantastic Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 dopiro czytać skończyłem [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2009, 00:26_________________________________________________na spocie było pewno więc nie pytam jak. ja generalnie we wtorek planuje do kalisza zawitać więc Ive szykuj się panie bo zrobimy jakiś miting jak będzie niezbyt późno też byłem utopić smutki dzisiaj aaaaaaaaaaaa [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2009, 00:29_________________________________________________Vario czemu panie twój avatarv pojawia sie i znika
variocustoms Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Haj, Fantastic nie wiem czemu ale czasami mi też nie wyświetla ale muszę z tym jakoś żyć Pogoda ładna dzisiaj
Pepin Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 ... ataga z Klaudią generalnie kiepsko ... Vario, a można ją odwiedzać i czy dzieci mogą wejść i w jakich godzinach ? PS. Co do nitowania .. muszę znaleźć cienka, łatwoformowalną blachę ok 10cm x 30 żeby łatę zrobić na osłonie silnika a najlepiej to dwa takie kawałki z dwóch stron żeby nit nie wylazł przez tworzywo - wtedy zadzwonię to się umówimy
variocustoms Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Pepin, niestety odwiedziny innych dzieci są zakazane, jedynie rodzice mogą bo to oddział gastro-zakaźny więc środki ostrożności są wyśrubowane. Ale dzięki za zainteresowanie.
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Kiedy następny spocik? bo od jutra jestem w PO
Pepin Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Kiedy następny spocik? bo od jutra jestem w PO no no a do kiedy ... podeślij numer na PW PS. właśnie w pracy obgadujemy gokarty przy kinepolis
Adas Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Kiedy następny spocik? bo od jutra jestem w PO a na jak dlugo ?
Pepin Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Kiedy następny spocik? bo od jutra jestem w PO a na jak dlugo ? jakby co to mam już numer do Trzenia ... a proponowane godziny na spota po 18tej ....
nike21 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Kiedy następny spocik? bo od jutra jestem w PO a na jak dlugo ? jakby co to mam już numer do Trzenia ... a proponowane godziny na spota po 18tej .... a kiedy?
Rekomendowane odpowiedzi