Patrykbor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 ja dzisiaj to zapodaje ty jak ci heńka pokazałem to się oblizałeś a warka niet
fantastic Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 ja dzisiaj to zapodaje ty jak ci heńka pokazałem to się oblizałeś a warka niet heńka czasami też ale z mniejszej kufy niż ta twoja
Patrykbor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 poszukajcie pole campingowe to zajadę nowa zabawką
Madas Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 ty jak ci heńka pokazałem to się oblizałeś a warka niet podniebienie nie z tej ziemki ma
fantastic Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 poszukajcie pole campingowe to zajadę nowa zabawką ja ma wyśmienite pole jak chcesz i 30 metrów do A2 jest......... czasami troche głośno ale da się spać
Patrykbor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 ty jak ci heńka pokazałem to się oblizałeś a warka niet podniebienie nie z tej ziemki ma szybko sie przyzwyczaja do dobrego
Patrykbor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 poszukajcie pole campingowe to zajadę nowa zabawką ja ma wyśmienite pole jak chcesz i 30 metrów do A2 jest......... czasami troche głośno ale da się spać tylko musze mieć jeszcze gdzie się podładować 220v
fantastic Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 ty jak ci heńka pokazałem to się oblizałeś a warka niet podniebienie nie z tej ziemki ma :naughty: bo wie co dobre - troche już w życiu wypił, co prawda nie tyle co Nikuś ale od czegoś ten mięsień piwny w końcu jest :decayed: [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 22:03_________________________________________________ poszukajcie pole campingowe to zajadę nowa zabawką ja ma wyśmienite pole jak chcesz i 30 metrów do A2 jest......... czasami troche głośno ale da się spać tylko musze mieć jeszcze gdzie się podładować 220v zaraz obok jest słup wysokiego napięcia - dostaniensz do tych 220 jeszcze z 9000 zupełnie za darmola :decayed:
Patrykbor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 dobra jak nie macie Specjala to wam przywiozę i zobaczycie co to zdobycie medalu 10 lat z rzędu piwa regionalnego [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 22:06_________________________________________________ ty jak ci heńka pokazałem to się oblizałeś a warka niet podniebienie nie z tej ziemki ma :naughty: bo wie co dobre - troche już w życiu wypił, co prawda nie tyle co Nikuś ale od czegoś ten mięsień piwny w końcu jest :decayed: [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 22:03_________________________________________________ poszukajcie pole campingowe to zajadę nowa zabawką ja ma wyśmienite pole jak chcesz i 30 metrów do A2 jest......... czasami troche głośno ale da się spać tylko musze mieć jeszcze gdzie się podładować 220v zaraz obok jest słup wysokiego napięcia - dostaniensz do tych 220 jeszcze z 9000 zupełnie za darmola :decayed: dobra
nike21 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 bo wie co dobre - troche już w życiu wypił, co prawda nie tyle co Nikuś ale od czegoś ten mięsień piwny w końcu jest :cool1: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 dobra ja powoli uciekam do spania .... Jutro postaram się nadrobić to co straciłem :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 ale my Specjala znamy .... dobra to wy stawiacie [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 22:11_________________________________________________ dobra ja powoli uciekam do spania .... Jutro postaram się nadrobić to co straciłem :gwizdanie: ok spij dobrze
kuredu Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 powitać wszystkich cały i zdrowy wróciłem do domu
fantastic Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 bo wie co dobre - troche już w życiu wypił, co prawda nie tyle co Nikuś ale od czegoś ten mięsień piwny w końcu jest :cool1: :gwizdanie: noooo fszefraszam ale tobie to ja moge co najwyżej buty czyścić :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 powitać wszystkich cały i zdrowy wróciłem do domu siemasz kuredu
Patrykbor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 powitać wszystkich cały i zdrowy wróciłem do domu ]witajcie
Pepin Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Fantastic .. jeszcze opcja w biosie załaduj wszystko DEFAULT .. jeśłi nic specjalnie nie grzebałeś to nic nie popsujesz ... raczej Madas załatw na czwartek na spota, please - pasuje ?
Rekomendowane odpowiedzi