Piechol Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 tutaj ostatnio kazdy sie wita albo zegna... nic wiecej :gwizdanie: cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ataga Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 tutaj ostatnio kazdy sie wita albo zegna... nic wiecej :gwizdanie: z braku laku dobre i to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 cześć i czołem no dzisiaj pierwszy dzień od soboty poza wyrkiem rzeczywiście cicho tuttaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ataga Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 cześć i czołem no dzisiaj pierwszy dzień od soboty poza wyrkiem rzeczywiście cicho tuttaj Wena twórcza dała drapaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Witam [br]Dopisany: 06 Maj 2009, 14:17_________________________________________________ a Wy pewnie znowu na wódeczce ogladamy "adrenaline" I i II :gwizdanie: No ładnie a ja czekałem i nieogladałem w takim razie dzisiaj sobie zobacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 a jaj zdrowie Paweł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 a jaj zdrowie Paweł ? kiepsko od 3 dni nic niejem dzis tylko 2 skibki suche chleba a z mała jeszcze gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 a jaj zdrowie Paweł ? kiepsko od 3 dni nic niejem dzis tylko 2 skibki suche chleba a z mała jeszcze gorzej ja mam to samo nic jeść nie mogę ....brzuch twardy jak skała ...masakra .... kibelek kilka razy dziennie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 a jaj zdrowie Paweł ? kiepsko od 3 dni nic niejem dzis tylko 2 skibki suche chleba a z mała jeszcze gorzej ja mam to samo nic jeść nie mogę ....brzuch twardy jak skała ...masakra .... kibelek kilka razy dziennie :gwizdanie: Rywalizacja kto wiecej na klopa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 :polew: jasne wole inne rywalizacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 joł , no to masakra chopy , tacy duzi a tu w majty bach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Pawel, druga czesc jest do d*py... szczegolnie koncowka filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Bartek co z kręglami :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 kręgle jutro o 19 w plazie dodatkow na spota przyjedzie kolega Makki z norwegi dziś spotakałem go w AP i chetnie pozna wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 miałem okazję poznać dzisiaj Makki-ego ...spoko gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 to wpadne jutro o 19 na piwko :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 a spot to kiedy w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 a spot to kiedy w końcu? w niedziele normalnie ....ale jutro wpadnij do Plazy rozerwać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 tylko spotkanie jest najpierw o 19 na ostatnim piętrze parkingu w plazie a później pojdziemy na kregle jesli tylko beda chetni, a jak nie to posiedzimy przy soczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi