Piechol Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 to dzisiaj będzie silny skład chyba to na bank KC?
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 siema Adaś cześć Wojtek i cześć cała reszta bandy
Piechol Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 siema Adaś cześć Wojtek i cześć cała reszta bandy to akurat było do Turka ale looz to jak z tym spotem, bo ja za małe pół godzinki wyjeżdżam...
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witajcie No to i ja po długiej nieobecności mam zamiar się dzisiaj pojawić no to pięknie
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 :gwizdanie: Adas będziesz w KC dzisiaj ?
Adas Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 :gwizdanie: Adas będziesz w KC dzisiaj ? mialem jechac na poprawiny poweselne do kuzyna, ale chyba sobie odpuszcze, mysle czy moge juz prowadzic
Adas Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 dmuchnij w alkomat nie posiadam :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 14:03_________________________________________________jeden koles kiedys u Mnie w Turku pojechal na komisariat i mowi: dzien dobry, przyjechalem sie sprawdzic alkomatem :polew: wykazalo i mu prawko zabrali :polew: :polew: co za debil :polew: :polew:
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 to jakiś idiota ... niech ktoś Cię zawiezie
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 dobry jeszcze paruje ale jest ok :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 czesc Macieju jak samopoczucie? widze ze na uczelni byles :gwizdanie: spot w KC
Smieszny Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Michal a ty jedziesz ma spocik? Bo widze ze jeszcze na kompie. Ja zaraz wyruszam moge sie lekko spoznic, ale bede na 100%
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 bede bede tez sie chwilke spoznie :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Michal a ty jedziesz ma spocik? Bo widze ze jeszcze na kompie. Ja zaraz wyruszam moge sie lekko spoznic, ale bede na 100% masz plyty cd? blad wyszedl i figa
Smieszny Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Michal a ty jedziesz ma spocik? Bo widze ze jeszcze na kompie. Ja zaraz wyruszam moge sie lekko spoznic, ale bede na 100% masz plyty cd? blad wyszedl i figa nie rozumiem? Plytki do wypalenia nie masz czy jak?
Musashi Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Michal a ty jedziesz ma spocik? Bo widze ze jeszcze na kompie. Ja zaraz wyruszam moge sie lekko spoznic, ale bede na 100% masz plyty cd? blad wyszedl i figa nie rozumiem? Plytki do wypalenia nie masz czy jak? no, tylko dvd mam
Rekomendowane odpowiedzi