wentyl Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 dawno mnie nie było a tu jak zwykle się czubią :cool1: :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 no widzę widzę - szkoda że go zdegradować nie można zobaczymy jak bede prezesem jak bedziecie cienko spiewac :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 kuzwa rozwale Was na zlocie we wszytskie mozliwe konkurencje i zobaczymy wtedy obsrańce tego normalnie mi brakowało tej poezyji
kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 kuzwa rozwale Was na zlocie we wszytskie mozliwe konkurencje i zobaczymy wtedy obsrańce tak tak Bartku, oczywiście - jasne że tak wiem wiem że strach Was obleciał :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 no widzę widzę - szkoda że go zdegradować nie można zobaczymy jak bede prezesem jak bedziecie cienko spiewac :gwizdanie: no na te stanowisko byś sie nadawał :good:
kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Miron wyzywam Cie na gokarty jak bedziesz na zlot jechał przycupniesz w Poznaniu na chwilkę i Ci sie odechce wyjazdy na zlot przyjmujesz wyzwanie Madas stawia jakby co
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Madas stawia jakby co chyba oczy w słup ... a co Ci się przewróciło że mam stawiać
variocustoms Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 hmm, jak poczytałem wstecz to nie powiem ale teksty mało techniczno-forumowe a bardziej z czat.onet - pokój (witam u cieci) kuredu pamiętasz naszą rozmowę Ty najlepszy w ściganiu, madas w pingla a vario ??? nie pisz, że wygrasz wszystkie zawody na zlocie
wentyl Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 nie no takią poezje to ja lubie nie ma co :cool1:
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Miron wyzywam Cie na gokarty jak bedziesz na zlot jechał przycupniesz w Poznaniu na chwilkę i Ci sie odechce wyjazdy na zlot przyjmujesz wyzwanie Madas stawia jakby co jasne że tak - ale pamiętaj - musi być s-line z czarnym sufitem
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 nie no takią poezje to ja lubie nie ma co :cool1: no bo my fajne chłopaki jestemy
kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 hmm, jak poczytałem wstecz to nie powiem ale teksty mało techniczno-forumowe a bardziej z czat.onet - pokój (witam u cieci) kuredu pamiętasz naszą rozmowę Ty najlepszy w ściganiu, madas w pingla a vario ??? nie pisz, że wygrasz wszystkie zawody na zlocie ping-ponga nie bedzie wiec Madas nic nie wygra
wentyl Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 nie no takią poezje to ja lubie nie ma co :cool1: no bo my fajne chłopaki jestemy nic dodać nic ująć tak było jest i będzie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Miron wyzywam Cie na gokarty jak bedziesz na zlot jechał przycupniesz w Poznaniu na chwilkę i Ci sie odechce wyjazdy na zlot przyjmujesz wyzwanie Madas stawia jakby co jasne że tak - ale pamiętaj - musi być s-line z czarnym sufitem moge Ci zaoferować czarną kominiarke do kasku
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 spadam chłopaki - bo co wchodzę na Poznańskie to mi 3 raszy szybciej lapik baterie wpierdziela
variocustoms Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 aaa, co do tekstów, to na spocie no problem ale na forum ??? za chwile ktoś zwróci uwagę, że WLKP to chamy itd. itd.
wentyl Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 hmm, jak poczytałem wstecz to nie powiem ale teksty mało techniczno-forumowe a bardziej z czat.onet - pokój (witam u cieci) kuredu pamiętasz naszą rozmowę Ty najlepszy w ściganiu, madas w pingla a vario ??? nie pisz, że wygrasz wszystkie zawody na zlocie ping-ponga nie bedzie wiec Madas nic nie wygra jak to nic nie wygra - a największy abstynent zlotu :gwizdanie: :gwizdanie:
Adas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Miron wyzywam Cie na gokarty jak bedziesz na zlot jechał przycupniesz w Poznaniu na chwilkę i Ci sie odechce wyjazdy na zlot przyjmujesz wyzwanie Madas stawia jakby co jasne że tak - ale pamiętaj - musi być s-line z czarnym sufitem moge Ci zaoferować czarną kominiarke do kasku chyba szpitalne foliowki :polew:
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 spadam chłopaki - bo co wchodzę na Poznańskie to mi 3 raszy szybciej lapik baterie wpierdziela to podłącz do prądu
Rekomendowane odpowiedzi