Bart-S Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Bart-S była lekko zła ale zapodałem jej killera i zabrakło jej słów ??????? Dobranoc Adaś! Vario a żonka też lubi Jima?
variocustoms Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Siemka Adas i bierz Basic'a będziesz zadowolony
Adas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Siemka Adas i bierz Basic'a będziesz zadowolony a tak apropo, chyba zmienilem zdanie :gwizdanie: mialem duza ochote na basica, ale szkoda mi kaski
variocustoms Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 adas hmmm smutno mi Bart-S Jim ma kokosowy posmak więc moja żona też docenia smak Jim Bim'a
Adas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 adas hmmm smutno mi Bart-S Jim ma kokosowy posmak więc moja żona też docenia smak Jim Bim'a wiem, mi tez bo sie tez mocno napalilem na tego basica, ale bardziej smutno mi bedzie jak wydam tyle kasy na to
variocustoms Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Adas uj. z mocą liczy się trakcja, jak będzie dobry zawias to nie jedno STI i EVO porobisz, na to nie ma co kasy żałować, teraz to masz przerost formy nad treścią, kupę koni a drogi się nie trzyma 2gi kuredu lepiej mieć mniej kucyków w stajni a dobry zaprzęg nie mówiąc o woźnicy to tak w lekkiej przenośni
blind1 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 dobelek [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 08:46_________________________________________________ale tu cicho
blind1 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 musze spadac do pracy a mam takiego lenia dzis........
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja dzisiaj też mam lenie jak codzień zresztą
blind1 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 jeszcze nad ranem musze z szefostwem na lotnisko jutro jechac wiec znow nie pospie [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 09:03_________________________________________________ty tu rzadzisz ja tylko przytakuje
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 zawsze rządzi kilka osób ...teraz rządzimy razem
blind1 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no dobla nie musisz nalegac choc przez chwilke moge porzadzic
Rekomendowane odpowiedzi