Iverson Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 nie no brzuch ze śmiechu mnie pobolewa :polew: :polew: puść se bąka
Piechol Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 nie no brzuch ze śmiechu mnie pobolewa :polew: :polew: puść se bąka
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Madas puściełeś bo trawa się żółta na winogradach zrobiła
Piechol Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Madas puściełeś bo trawa się żółta na winogradach zrobiła a ja myślałem, że znowu burza...
Iverson Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 a ja myślałem, że znowu burza... burza to była jak madas z ikei hotdoga wjebał , aż kuredu się do auta chował
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Madas puściełeś bo trawa się żółta na winogradach zrobiła a ja myślałem, że znowu burza... a to już wiem o czym vario mówił że burze z dwóch stron go w Antoninku atakują :polew:
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Madas puściełeś bo trawa się żółta na winogradach zrobiła klubowicz :polew:
Piechol Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 spadam na jakiś czas, bo mi żyłka zaraz pęknie... :polew: nara
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 i grzecznie proszę nie nabijać się ze mnie :polew:
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Adam Przepraszam że Ci powiedziałem ostatnio kilka niecenzuralnych słów ;(
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Adam Przepraszam że Ci powiedziałem ostatnio kilka niecenzuralnych słów ;( wybaczam ponieważ sztuką jest się przyznać do błędu .... :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 wahania nastrojów to 1 symptom menopauzy , przykro mi kolego , już masz bliżej niż dalej , do krainy wiecznych łowów
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 dziękuję Ci bardzo kolego[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 20:18_________________________________________________ wahania nastrojów to 1 symptom menopauzy , przykro mi kolego , już masz bliżej niż dalej , do krainy wiecznych łowów dzięki kolego za zwrócenie uwagi na objawy choroby
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 dziękuję Ci bardzo kolego[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 20:18_________________________________________________ wahania nastrojów to 1 symptom menopauzy , przykro mi kolego , już masz bliżej niż dalej , do krainy wiecznych łowów dzięki kolego za zwrócenie uwagi na objawy choroby mam dobrego psychologa w tych sprawach
Iverson Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 dzieki Madas za info o psychologu hallellujah podziękujmy wszystkim
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 dzięki IVE za pomysł żeby podziękować wszytskim
Rekomendowane odpowiedzi