Musashi Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 dobry wieczor siemasz Wodzu a myślałem że się już witaliśmy no w tym tygodniu, tak
malutka:) Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 dobry wieczor siema łajzo siema, Nie mów ŁAJZO do kolegi !!!!!! to nie ładnie!!!
wentyl Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 dobra spadam bo oprócz mnie i Kamosora to sami klubowicze -czhyba maja zebranie teraz :hi: :gwizdanie: to może właśnie nadszedł czas założyć róż? no chyba bo aż głupio sie czuje sam róż dookoła :gwizdanie: :gwizdanie: witaj pośród gejów :decayed: o cholera to chyba czas sie dostosowac do nich :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
kamosor Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Dzięki za odpowiedź Madasowi i Piecholowi również bo choć nie tego oczekiwałem to dzięki wam poczułem się jak klubowicz a nie łajza z ulicy Sezamkowej
Patrykbor Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 dobra spadam bo oprócz mnie i Kamosora to sami klubowicze -czhyba maja zebranie teraz :hi: :gwizdanie: to może właśnie nadszedł czas założyć róż? no chyba bo aż głupio sie czuje sam róż dookoła :gwizdanie: :gwizdanie: witaj pośród gejów :decayed: Mów za siebie
wentyl Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 2700 stron no i czego rżysz jeszcze 2700 i sie bawimy :gwizdanie: :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Dzięki za odpowiedź Madasowi i Piecholowi również bo choć nie tego oczekiwałem to dzięki wam poczułem się jak klubowicz a nie łajza z ulicy Sezamkowej
Patrykbor Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Organizator piły zajrzyj na Elbląg i wytłumacz koledze ci i jak
Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Organizator piły zajrzyj na Elbląg i wytłumacz koledze ci i jak ok już lecę
kuredu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Organizator piły zajrzyj na Elbląg i wytłumacz koledze ci i jak ok już lecę a skąd wiesz że mówił do Ciebie
Rekomendowane odpowiedzi