Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

np dobra trzeba iść spać :hi:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

też spadam :hi:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

a Adasia dzisiaj nie bylo? :mysli:

Opublikowano

no raczej rano go nie widziałem...kurfa dawno nie padało :cool1::kwasny:

Opublikowano

kurfa dawno nie padało :cool1::kwasny:

no masakra... cale dwa dni :kwasny: a pada cala noc :wallbash:

Opublikowano
:hi:, u mnie tez leje jak .........[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 08:03_________________________________________________ide zrobic sobie kawulca zaraz bede
Opublikowano

hejka Piotras :hi:

pogoda do d.upy :kwasny: a najgorsze ze dzisiaj znowu ponad 300km zrobie :thumbdown: :thumbdown:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 08:07_________________________________________________to ja ide na :palacz:

Opublikowano

hejka Piotras :hi:

pogoda do d.upy :kwasny: a najgorsze ze dzisiaj znowu ponad 300km zrobie :thumbdown: :thumbdown:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 08:07_________________________________________________to ja ide na :palacz:

:hi: nikus, taka pogoda do jazdy w trase to masakra w dzien jeszcze jakos idzie ale w nocy to mordega. mam czasami okazje szarpac 800 km w taka pogode :kwasny:. nic przyjemnego[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 08:20_________________________________________________to gdzie dzis smigasz Michal? jak kiedys bedziesz smigal w kierunku sremu zapraszam na kawulca :naughty:

Opublikowano

siemandero :hi:

Opublikowano
:hi: Wojtas
Opublikowano

:hi: o właśnie Piotrek, Ty jedziesz tylko na sobotę do Piły nie? :mysli: będziesz śmigał przez Poznań jakoś czy z Niemcowni czy jeszcze inaczej? :wink4:

Opublikowano

dzis to mam lenia wcale mi sie do tej pracy nie chce jechac :confused4:

Opublikowano

dzis to mam lenia wcale mi sie do tej pracy nie chce jechac :confused4:

dobrze, że dziś tylko... :naughty: też bym takiego lenia mieć... :cool1:

Opublikowano

:hi: o właśnie Piotrek, Ty jedziesz tylko na sobotę do Piły nie? :mysli: będziesz śmigał przez Poznań jakoś czy z Niemcowni czy jeszcze inaczej? :wink4:

Wojtek ja w tym czasie bede w mielnie do poniedzialku i na ta sobote sie zrywam[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 08:32_________________________________________________a cos sie stalo?

Opublikowano

Wojtek ja w tym czasie bede w mielnie do poniedzialku i na ta sobote sie zrywam

aha, aha, faktycznie coś już pisałeś o tym... :tongue4: no nic, bo zbieramy większą ekipę żeby jechać razem, na razie są już 3 fury które jadą tylko na sobotę :good:

Opublikowano

cos potrzeba?

Opublikowano

to gdzie dzis smigasz Michal? jak kiedys bedziesz smigal w kierunku sremu zapraszam na kawulca :naughty:

dzisiaj jeszcze nie wiem ale gdzies w lubuskie... a w Sremie juz bylem i jeszcze bede :wink4: ale Ty przecie w rajchu siedzisz :mysli:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 08:34_________________________________________________witaj Wojtek :hi::) kiedy wynik egzaminu? :cool1::naughty:

Opublikowano

cos potrzeba?

możesz jakieś S5 mi przywieźć jak to nie kłopot :kox:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 08:35_________________________________________________

kiedy wynik egzaminu? :cool1::naughty:

nie wqrw... lwa :wallbash::decayed: