Pawel_Poznan Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 cześć gdzieś Ty się podziewał troche zabiegany mam ten tydzien
kuredu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 nie taka prosta sprawa z tym logo z godzine sie zejdzie
Madas Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 nie taka prosta sprawa z tym logo z godzine sie zejdzie ale którym koleszko
kuredu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 nie taka prosta sprawa z tym logo z godzine sie zejdzie ale którym koleszko z koziołkami
Piechol Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 sześć ...a do siedmiu potrafisz jacha
ohkyomoon Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 jak kogos interesuje to skończylem rezanko swojego fmica.powiem krotko autko dostało świerzości lepiej ciągnie i jest cichszy.polecam wszystkim niezdecydowanym.dotykam teraz rury za intercoolerem i jest zimna.podczas gdy na oryginale była gorąca.
Iverson Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 ...sam rezałeś , od czego fmic , hinol czy custom?? masz spryski reflektorów w zderzaku??
ohkyomoon Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 tak rezałem sam.mam spryski ale nieczynne bo poprzedni właściciel nie założył jakieś pompki,ale udało się tam wszystko ominąć.cooler kupiony nowy na respect pl. tak jak kowicz polecał.najwięcej się na wku....... przy cięciu zderzaka, ale jakoś poszło. A i zrobiłem za jednym zamachem tempomat. naprawdę noga odpoczywała gdy jechałem w długi weekend do zamościa.
Rekomendowane odpowiedzi