Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a wszystko się jakoś kręci :cool1:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 23:08_________________________________________________qz566g.jpg

pas na lotnisku ok 1000 m

Opublikowano
1zev1ar.jpg[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 23:28_________________________________________________to są fotki z mojej komórki wszystkie więc jakość i tak niezła :naughty:
Opublikowano

Byłem kiedyś na tym lotnisku na Tuning Show - całkiem fajnie ale teren nie do ogarnięcia z buta.

Opublikowano

Byłem kiedyś na tym lotnisku na Tuning Show - całkiem fajnie ale teren nie do ogarnięcia z buta.

to prawda .... masakrycznie ogromna przestrzeń :kox:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 23:30_________________________________________________2znuz5l.jpg[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 23:46_________________________________________________spot u Wentylka :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

byliscie u niego na spocie i nie nie powiedziliscie :shocked:

Opublikowano

byliscie u niego na spocie i nie nie powiedziliscie :shocked:

przykro mi stary ale nie lubimy Cię i dlatego :embarrassed:

Opublikowano

dobry wieczor :cool1:[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 00:01_________________________________________________

Dziś zaliczyłem kolejną akcję pt. "naprawiam sam auto" - i naprawiłem zapieczony mechanizm wycieraczek, zajęło mi to 5h ale radocha jest i kasa w kieszeni.

a rurka sprysku w osi byla ukrecona? :cool1:[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 00:04_________________________________________________

zatrzasków na tapicerce nie połamałeś :cool1: :cool1: , bo mi się zdarzyło ze 2 uwalić

Ułamałem nie tylko plastiki, ale i aluminiowe ramiona mechanizmu (trzeba było spawać) kxxwa masakra, ale jakoś wszystko udało się złożyć do kupy.

plastiki lamia sie jezeli ciagnie sie tapicerke w zlym kierunki, naprawialem swego czasu tapicerke klapy w B5, brak wszystkich zatrzaskow skutkuje irytujacymi dzwiekami...

Opublikowano

dobranoc :hi:

Opublikowano

:mysli::shocked:

Opublikowano

Opublikowano

epidemia? :mysli:

Opublikowano

mnie sie tak boicie? :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 00:57_________________________________________________

:kox: :kox:
Opublikowano

hoł hoł, hoł hoł, do pracy by sie szlo :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:hi: uszanowanko z rana