Hugo Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Jak tam trasa? spoko? 270km/h max i A8 zostało z tyłu ale miałem radochę i co się chwalisz Musiał się nacieszyć , bo jutro ja auto przejmuję
variocustoms Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Jak potwierdzę, że wejdą to pojadę po nie, najwyżej się żonie narażę, dokładkę chyba od S4 będę musiał założyć ew. RS4
nike21 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Jak tam trasa? spoko? 270km/h max i A8 zostało z tyłu ale miałem radochę i co się chwalisz Musiał się nacieszyć , bo jutro ja auto przejmuję juz po spotkaniu czy jeszcze przed?
nike21 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Spotkanie jutro jakas romantyczna kolacja czy piwko przed spozywczakiem?
Madas Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Spotkanie jutro ale to spotykacie się u notariusza od razu czy wcześniej na kawce jakiejś
variocustoms Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Nie zapomnijcie o świecach podobno NGK są najlepsze
nike21 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Nie zapomnijcie o świecach podobno NGK są najlepsze eee chyba Beru :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Spotkanie jutro ale to spotykacie się u notariusza od razu czy wcześniej na kawce jakiejś najpierw kawka a później do notariusza na przepisanie klubu na mnie
nike21 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Spotkanie jutro ale to spotykacie się u notariusza od razu czy wcześniej na kawce jakiejś najpierw kawka a później do notariusza na przepisanie klubu na mnie :polew:
Madas Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Spotkanie jutro ale to spotykacie się u notariusza od razu czy wcześniej na kawce jakiejś najpierw kawka a później do notariusza na przepisanie klubu na mnie no no :polew: :polew:
Hugo Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Spotkanie jutro ale to spotykacie się u notariusza od razu czy wcześniej na kawce jakiejś najpierw kawka a później do notariusza na przepisanie klubu na mnie Czyli nic się nie zmieniło.Ty bierzesz klub , a ja B8 i gra muzyka
Madas Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 ale szachy tu się zaczęły [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 15:24_________________________________________________idę pobiegać z obciążeniem
slaweq Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Spotkanie jutro ale to spotykacie się u notariusza od razu czy wcześniej na kawce jakiejś najpierw kawka a później do notariusza na przepisanie klubu na mnie Czyli nic się nie zmieniło.Ty bierzesz klub , a ja B8 i gra muzyka Darek zmień troszke nazwe klubu i mu oddaj..., wiesz na jaką :polew:
kuredu Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Spotkanie jutro ale to spotykacie się u notariusza od razu czy wcześniej na kawce jakiejś najpierw kawka a później do notariusza na przepisanie klubu na mnie Czyli nic się nie zmieniło.Ty bierzesz klub , a ja B8 i gra muzyka ale to B8 nie moje tylko żony jestem przygotowany na taką sytaucję tylko proszę nie pisać że żonę też weźmie
malutka:) Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 i gdzie sie podziali wszyscy Mode na sukces oglądają :polew: dobry dzień :hi: :hi:
Hugo Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 i gdzie sie podziali wszyscy Już jestem.Skończyłem właśnie sypać róże na ulicach z okazji Twojego przyjazdu
Rekomendowane odpowiedzi