kuredu Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 i gdzie sie podziali wszyscy Już jestem.Skończyłem właśnie sypać róże na ulicach z okazji Twojego przyjazdu to leć zbierać teraz, bo zapomniałem Ci powiedzieć że jestem uczulony :naughty:
Hugo Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 i gdzie sie podziali wszyscy Już jestem.Skończyłem właśnie sypać róże na ulicach z okazji Twojego przyjazdu to leć zbierać teraz, bo zapomniałem Ci powiedzieć że jestem uczulony :naughty: Dobrze , że wiatr się zerwał
Iverson Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 misa truskaw ze śmietanką właśnie się chłodzi w lodówie :naughty:
Madas Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 misa truskaw ze śmietanką właśnie się chłodzi w lodówie :naughty: no ja też będę miał dzisiaj truskawki
kuredu Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 misa truskaw ze śmietanką właśnie się chłodzi w lodówie :naughty: no ja też będę miał dzisiaj truskawki ja właśnie jadłem na zimno z kluchami truskawki, pyszka
Madas Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 noż kurcze nic mi nawet nie mów to mój najlepszy owoc :kox:
slaweq Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 misa truskaw ze śmietanką właśnie się chłodzi w lodówie :naughty: no ja też będę miał dzisiaj truskawki ja właśnie jadłem na zimno z kluchami truskawki, pyszka Jeszcze troche u mamy i stracisz forme Przedtem flaczki, teraz truskawki
kuredu Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 misa truskaw ze śmietanką właśnie się chłodzi w lodówie :naughty: no ja też będę miał dzisiaj truskawki ja właśnie jadłem na zimno z kluchami truskawki, pyszka Jeszcze troche u mamy i stracisz forme Przedtem flaczki, teraz truskawki :gwizdanie: żona też nieźle gotuje, rok po ślubie i plus 7kg
Madas Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Bartek ale Sławek ma rację .... :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 :hi: :hi: ale tu pusto gdzie wszyscy ,ja po robocie od 5 rano już mam dość
Patrykbor Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 ja ogl tango i cash'a na tvn chyba już z 5 razy ale dalej mi sie podoba filmik [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 21:46_________________________________________________ ja Konsula na Tvp2 wszystko zgodnie z wiekiem
Rekomendowane odpowiedzi