Hugo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 2.Hello KOLEGO ,A PRACĘ TO SIĘ OD 7.00 ZACZYNA , A NIE 7.22 , masz spóźnienie "S" na liście Cholera przyłapałeś mnie.Tylko proszę o niepodpie...... mnie do prezesa
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 2.Hello KOLEGO ,A PRACĘ TO SIĘ OD 7.00 ZACZYNA , A NIE 7.22 , masz spóźnienie "S" na liście Cholera przyłapałeś mnie.Tylko proszę o niepodpie...... mnie do prezesa 2x"s" daje "N" [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 08:48_________________________________________________albo pałeczkę :gwizdanie: znaczy coś takiego "|"
Iverson Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 ...dobra ale mam Ciebie notowanego w swoim kajecie podpier*alacza , jak coś nie teges to będzie weck
Iverson Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 A TY co za dyrektora tu robisz , że na 9.00 do pracy , następny zanotowany , ja się za Was wszystkich wezmę , koniec laby , przez takich nierobów, ten kraj nigdy się nie rozwinie
blind1 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 dobelek [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 08:53_________________________________________________uuuuu widze inspekcje tu dzis mamy
Piechol Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 A TY co za dyrektora tu robisz , że na 9.00 do pracy , następny zanotowany , ja się za Was wszystkich wezmę , koniec laby , przez takich nierobów, ten kraj nigdy się nie rozwinie szef fszystkich szefuf wstaje kiedy chce
Iverson Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 dobelek [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 08:53_________________________________________________uuuuu widze inspekcje tu dzis mamy Piotrek no musi być trochę dyscypliny , bo mi wątek rozwalą , notoryczne spóźnianie się , prowadzi do pogorszenia jakości i wydajności pracy , na co w dobie kryzysu nie możemy sobie pozwolić :gwizdanie:
blind1 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 A TY co za dyrektora tu robisz , że na 9.00 do pracy , następny zanotowany , ja się za Was wszystkich wezmę , koniec laby , przez takich nierobów, ten kraj nigdy się nie rozwinie szef fszystkich szefuf wstaje kiedy chce a to ty jestes ten warzaywo ze szczecina? :shocked:
Piechol Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 a to ty jestes ten warzaywo ze szczecina? :shocked: kiedyś byłem... :gwizdanie: teraz wołają na mnie kartofel z Poznania... :polew:
blind1 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 dobelek [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 08:53_________________________________________________uuuuu widze inspekcje tu dzis mamy Piotrek no musi być trochę dyscypliny , bo mi wątek rozwalą , notoryczne spóźnianie się , prowadzi do pogorszenia jakości i wydajności pracy , na co w dobie kryzysu nie możemy sobie pozwolić :gwizdanie: heh jak mowisz Tomek porzadek musi byc :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 szef fszystkich szefuf wstaje kiedy chce ...taaa, na następnym spocie , złapiemy Cię ogolimy jajka i wyślemy do podstawówki , bo z ortografią kulejesz , ja tu potrzebuję inteligentnych i wykształconych osób , co potrafią prowadzić rzeczową i konstruktywną rozmowę na mądre tematy...
blind1 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 a to ty jestes ten warzaywo ze szczecina? :shocked: kiedyś byłem... :gwizdanie: teraz wołają na mnie kartofel z Poznania... :polew: :polew:
Piechol Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 szef fszystkich szefuf wstaje kiedy chce ...taaa, na następnym spocie , złapiemy Cię ogolimy jajka i wyślemy do podstawówki , bo z ortografią kulejesz , ja tu potrzebuję inteligentnych i wykształconych osób , co potrafią prowadzić rzeczową i konstruktywną rozmowę na mądre tematy... o Wy zwyrole przebrzydłe...
blind1 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 ide po kawulca zaraz bede [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 09:05_________________________________________________ szef fszystkich szefuf wstaje kiedy chce ...taaa, na następnym spocie , złapiemy Cię ogolimy jajka i wyślemy do podstawówki , bo z ortografią kulejesz , ja tu potrzebuję inteligentnych i wykształconych osób , co potrafią prowadzić rzeczową i konstruktywną rozmowę na mądre tematy... tam zaraz przebrzydle o Wy zwyrole przebrzydłe... [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 09:06_________________________________________________kawka z rana jak smietana
blind1 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 piwko z rana jak smietana o tej porze chyba mial bym objaw zwrotny po piwku ,ale bardzo je lubie w porach pozniejszych [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 09:21_________________________________________________ a co dzis z nikusiem chyba zaspal
Piechol Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 o tej porze chyba mial bym objaw zwrotny po piwku ,ale bardzo je lubie w porach pozniejszych ja tam lubię zawsze i wszędzie a co dzis z nikusiem chyba zaspal albo szlaja się gdzieś
blind1 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 zbieram sie do pracy, milego dzionka pany
Piechol Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 zbieram sie do pracy, milego dzionka pany ja też zaraz spadam, miłego
Rekomendowane odpowiedzi