Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.Hello

KOLEGO ,A PRACĘ TO SIĘ OD 7.00 ZACZYNA , A NIE 7.22 , masz spóźnienie "S" na liście :cool1:

Cholera przyłapałeś mnie.Tylko proszę o niepodpie...... mnie do prezesa :embarrassed:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

2.Hello

KOLEGO ,A PRACĘ TO SIĘ OD 7.00 ZACZYNA , A NIE 7.22 , masz spóźnienie "S" na liście :cool1:

Cholera przyłapałeś mnie.Tylko proszę o niepodpie...... mnie do prezesa :embarrassed:

2x"s" daje "N" :D[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 08:48_________________________________________________albo pałeczkę :gwizdanie: znaczy coś takiego "|"
Opublikowano

...dobra ale mam Ciebie notowanego w swoim kajecie podpier*alacza , jak coś nie teges to będzie weck :cool1::chytry:

Opublikowano

:siema:

A TY co za dyrektora tu robisz , że na 9.00 do pracy , następny zanotowany , ja się za Was wszystkich wezmę , koniec laby , przez takich nierobów, ten kraj nigdy się nie rozwinie :cool1::tongue4:
Opublikowano

dobelek :hi:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 08:53_________________________________________________uuuuu widze inspekcje tu dzis mamy :shocked::naughty:

Opublikowano

A TY co za dyrektora tu robisz , że na 9.00 do pracy , następny zanotowany , ja się za Was wszystkich wezmę , koniec laby , przez takich nierobów, ten kraj nigdy się nie rozwinie :cool1::tongue4:

szef fszystkich szefuf wstaje kiedy chce :cool1:

Opublikowano

dobelek :hi:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 08:53_________________________________________________uuuuu widze inspekcje tu dzis mamy :shocked::naughty:

Piotrek no musi być trochę dyscypliny , bo mi wątek rozwalą , notoryczne spóźnianie się , prowadzi do pogorszenia jakości i wydajności pracy , na co w dobie kryzysu nie możemy sobie pozwolić :cool1: :gwizdanie:
Opublikowano

a to ty jestes ten warzaywo ze szczecina? :shocked: :shocked:

Opublikowano

kiedyś byłem... :gwizdanie: teraz wołają na mnie kartofel z Poznania... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Piotrek no musi być trochę dyscypliny , bo mi wątek rozwalą , notoryczne spóźnianie się , prowadzi do pogorszenia jakości i wydajności pracy , na co w dobie kryzysu nie możemy sobie pozwolić :cool1: :gwizdanie:

heh jak mowisz Tomek porzadek musi byc :gwizdanie:

Opublikowano

...taaa, na następnym spocie , złapiemy Cię ogolimy jajka i wyślemy do podstawówki , bo z ortografią kulejesz , ja tu potrzebuję inteligentnych i wykształconych osób , co potrafią prowadzić rzeczową i konstruktywną rozmowę na mądre tematy... :cool1::decayed:
Opublikowano

kiedyś byłem... :gwizdanie: teraz wołają na mnie kartofel z Poznania... :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

...taaa, na następnym spocie , złapiemy Cię ogolimy jajka i wyślemy do podstawówki , bo z ortografią kulejesz , ja tu potrzebuję inteligentnych i wykształconych osób , co potrafią prowadzić rzeczową i konstruktywną rozmowę na mądre tematy... :cool1::decayed:

o Wy zwyrole przebrzydłe... :shocked:

Opublikowano

ide po kawulca zaraz bede :good:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 09:05_________________________________________________

tam zaraz przebrzydle :naughty:

o Wy zwyrole przebrzydłe... :shocked:

[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 09:06_________________________________________________kawka z rana jak smietana :decayed:
Opublikowano

piwko z rana jak smietana :decayed:

:good:

Opublikowano

piwko z rana jak smietana :decayed:

:good:

o tej porze chyba mial bym objaw zwrotny po piwku :wink4:,ale bardzo je lubie w porach pozniejszych :tongue4:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 09:21_________________________________________________ a co dzis z nikusiem chyba zaspal :kox:

Opublikowano

o tej porze chyba mial bym objaw zwrotny po piwku :wink4:,ale bardzo je lubie w porach pozniejszych :tongue4:

ja tam lubię zawsze i wszędzie :naughty:

a co dzis z nikusiem chyba zaspal :kox:

albo szlaja się gdzieś :wink4:

Opublikowano

zbieram sie do pracy, milego dzionka pany :good:

Opublikowano

zbieram sie do pracy, milego dzionka pany :good:

ja też zaraz spadam, miłego :hi: