Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a myslal ktos zeby jutro sie styknac ? Ja jutro od 10 bede na ul. Bnińskiej 2, na pare godzin :gwizdanie:

Opublikowano

Dobranoc nie obecnym - sarin jakiś puścili czy co??

Opublikowano

co jest grane młokosy :mysli::naughty:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 23:34_________________________________________________Kamosor i Hugon uzupełnijcie podpis proszę :cool1:

Opublikowano

co jest grane młokosy :mysli::naughty:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 23:34_________________________________________________Kamosor i Hugon uzupełnijcie podpis proszę :cool1:

co jutro Madas robicie chlopy :naughty:

Opublikowano

ja jutro mam robotę od ok 9-10 .... a potem to jeszcze nie wiem jak sie coś wyklaruje to zadzwonię :)

[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 23:45_________________________________________________spadam do wyra bo nikogo tu ni ma ;(

Opublikowano

Madasku drogi jaki podpis :mysli:

Opublikowano

no podpis czyli to co jest pod każdym napisanym postem ....

Opublikowano

i co tam? :naughty:[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 00:04_________________________________________________

Czyli

no to co my mamy... trzy zdjecia i napisy :tongue4:

Opublikowano

Czyli

te obrazki co mamy wszyscy na dole z napisem Grupa Wielkopolska - Warta Poznania a u mnie Siła i Miazga :naughty:[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 00:05_________________________________________________

i co tam? :naughty:

wszystko si :evil:

Opublikowano

Ale ja już Ci mówiłem że nie umiem tego zrobić

wchodzisz w profil, pozniej po lewo w dane publiczne, pozniej w "podpis" wpisujesz sila i drzazga no i zatwierdzasz i masz :naughty:

Opublikowano

Ale ja już Ci mówiłem że nie umiem tego zrobić

wchodzisz w profil, pozniej po lewo w dane publiczne, pozniej w "podpis" wpisujesz sila i drzazga no i zatwierdzasz i masz :naughty:

no mniej więcej :decayed:

Opublikowano

Jutro postaram się to zrobić ,acha i chcę mieć więcej wiadomości niż 7 -jaka rada :>

teraz :hi:

udzielać się w technicznym troszku :cool1:[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 00:14_________________________________________________kamsor sprawdź gg jeszcze :wink4:

Opublikowano

Jutro postaram się to zrobić ,acha i chcę mieć więcej wiadomości niż 7 -jaka rada :>

pisze Ci na GG

Opublikowano

pisze Ci na GG

już nie trzeba :decayed:

Opublikowano

pisze Ci na GG

już nie trzeba :decayed:

bo co :tongue4:

Opublikowano

Madas sam uzupełnij podpis bo kozło-osłów nie masz