wentyl Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 kumplowi wczoraj w Wolsztynie skubneli A4 ,kużwa plaga chyba jakaś :wallbash: na moje sie nie rzucą-za stare Ale innym przyjdzie za chwile spać w autach... wszystkim :hi: malutka Sie masz Wentylku a dzięki powolutku powolutku a co u Ciebie kobitko :mysli:
Pawel_Poznan Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 19:44_________________________________________________ PAWEŁ już po gierce czy sie nie chce już :cool1: :gwizdanie: przerwe sobie zrobilem walnij se kawe i pilnuj fury bo chyba plaga na audi teraz :wallbash: nie ma takiej potrzeby
wentyl Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 co tak mahasz tym kapelusznikiem :mysli:
malutka:) Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 ello Co robicie ??? U mnie zaraz bedzie browarek......u Was pewnie już jest????
Pawel_Poznan Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 co tak mahasz tym kapelusznikiem :mysli: no do malutkiej
malutka:) Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 co tak mahasz tym kapelusznikiem :mysli: Te Różowy !!! A Ty nie machasz??? :polew:
wentyl Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 ello Co robicie ??? U mnie zaraz bedzie browarek......u Was pewnie już jest???? u mnie jest kawa bo do pracy na 22 niestety a jutro będzie napewno bo weekend :gwizdanie: :gwizdanie: nie pij za duzo mała :tongue4:
Pawel_Poznan Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 ja własnie pije browarka bo zrobiłem sobie mała przerwe od vodki ale jak wytrabie piwko zrobie sobie dirna
wentyl Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 co tak mahasz tym kapelusznikiem :mysli: Te Różowy !!! A Ty nie machasz??? :polew: eeeeee niebieska nie za bardzo rozwydrzona już uwa....... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :polew:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 19:51_________________________________________________ ja własnie pije browarka bo zrobiłem sobie mała przerwe od vodki ale jak wytrabie piwko zrobie sobie dirna nie rób mi smaka kolego :kox: :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 ja własnie pije browarka bo zrobiłem sobie mała przerwe od vodki ale jak wytrabie piwko zrobie sobie dirna u mnie wóda odpada-gupi łeb mam po wódce :polew: ale na zlot cuś tam wezme ty wody rozmowny :polew:
wentyl Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 włączcie UWAGA na TVN [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 19:53_________________________________________________ ja własnie pije browarka bo zrobiłem sobie mała przerwe od vodki ale jak wytrabie piwko zrobie sobie dirna u mnie wóda odpada-gupi łeb mam po wódce :polew: ale na zlot cuś tam wezme ty wody rozmowny :polew: ja biore browar chyba jaką skrzyneczke :gwizdanie: :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 włączcie UWAGA na TVN [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 19:53_________________________________________________ ja własnie pije browarka bo zrobiłem sobie mała przerwe od vodki ale jak wytrabie piwko zrobie sobie dirna u mnie wóda odpada-gupi łeb mam po wódce :polew: ale na zlot cuś tam wezme ty wody rozmowny :polew: ja biore browar chyba jaką skrzyneczke :gwizdanie: :gwizdanie: Ty skrzyneczke.....ja dorzuce ze dwie..... :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 siema wszystkim niedobrym dobry sie odezwał?????
Adas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 siema wszystkim niedobrym dobry sie odezwał????? a nie ? :naughty:
malutka:) Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 siema wszystkim niedobrym dobry sie odezwał????? a nie ? :naughty: a niech Ci bedzie
Adas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 siema wszystkim niedobrym dobry sie odezwał????? a nie ? :naughty: a niech Ci bedzie [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 20:01_________________________________________________zaraz sobie filmik wlaczam "anioly i demony", ogladaliscie ?
malutka:) Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 siema wszystkim niedobrym dobry sie odezwał????? a nie ? :naughty: a niech Ci bedzie [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 20:01_________________________________________________zaraz sobie filmik wlaczam "anioly i demony", ogladaliscie ? DVD czy w TV ???
wentyl Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 siema wszystkim niedobrym siema ADAŚ co tam u Ciebie dawno MY sie nie widzieli
Adas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 na kompie podlaczonym do tv, wersja dvd rip malutka My jeszcze nie mielismy przyjemnosci sie spotkac, na spoty jezdzisz ? bedziesz 5 lipca ?
Rekomendowane odpowiedzi