wentyl Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 na kompie podlaczonym do tv, wersja dvd rip malutka My jeszcze nie mielismy przyjemnosci sie spotkac, na spoty jezdzisz ? bedziesz 5 lipca ? a Ty będziesz 5 bo ja tak a malutka nie wiem jak jej nie poznałeś to długo Cie nie było :cool1: :mysli:
Adas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 siema wszystkim niedobrym siema ADAŚ co tam u Ciebie dawno MY sie nie widzieli no dawno trzeba to zmienic troche, ostatnio na spotach nie bylem bo sesje mam w szkole troszke do szkoly tez trzeba pochodzic ale na nastepnym chce byc wreszcie :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 na kompie podlaczonym do tv, wersja dvd rip malutka My jeszcze nie mielismy przyjemnosci sie spotkac, na spoty jezdzisz ? bedziesz 5 lipca ? nie byłam na dwóch ostatnich a 5 lipca bede (hu* na hu*u stanie a przyjade :polew:)
wentyl Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 na kompie podlaczonym do tv, wersja dvd rip malutka My jeszcze nie mielismy przyjemnosci sie spotkac, na spoty jezdzisz ? bedziesz 5 lipca ? nie byłam na dwóch ostatnich a 5 lipca bede (hu* na hu*u stanie a przyjade :polew:) spokojnie mała jak stanie to będziesz wiedzieć :naughty: :polew:
malutka:) Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 na kompie podlaczonym do tv, wersja dvd rip malutka My jeszcze nie mielismy przyjemnosci sie spotkac, na spoty jezdzisz ? bedziesz 5 lipca ? nie byłam na dwóch ostatnich a 5 lipca bede (hu* na hu*u stanie a przyjade :polew:) spokojnie mała jak stanie to będziesz wiedzieć :naughty: :polew: ja zawsze wiem kiedy stanie :polew:
wentyl Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 na kompie podlaczonym do tv, wersja dvd rip malutka My jeszcze nie mielismy przyjemnosci sie spotkac, na spoty jezdzisz ? bedziesz 5 lipca ? nie byłam na dwóch ostatnich a 5 lipca bede (hu* na hu*u stanie a przyjade :polew:) spokojnie mała jak stanie to będziesz wiedzieć :naughty: :polew: ja zawsze wiem kiedy stanie :polew: na ogól jak staje to już jest wilgotno :naughty:
Madas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 o czym gadka bo nie chce mi się czytać :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 o czym gadka bo nie chce mi się czytać :gwizdanie: o staniu kolego :kox:
Adas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 o czym gadka bo nie chce mi się czytać :gwizdanie: o wilgotnosci
wentyl Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 a gdzieś Ty był jak Cie nie było :mysli:
Madas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 ale mi kurde smutno z powodu Michaela człowiek się rodzi i umiera ....
wentyl Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Malutka podpis sobie zrób no właśnie Malutka podpisz sie :polew:
malutka:) Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Malutka podpis sobie zrób nie nauczyli.......
wentyl Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 ale mi kurde smutno z powodu Michaela człowiek się rodzi i umiera .... spoko pany był wielki ale jak widać tak było mu pisane niestety ale muze miał oki
Madas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Malutka podpis sobie zrób nie nauczyli....... możemy nauczyć :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 dobra wszystkim kolacyja i do pracy nara do jutra :hi: :hi:
Adas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 ale mi kurde smutno z powodu Michaela człowiek się rodzi i umiera .... Ja wiem, ale marzylem pojechac na koncert jego i stracilem ta mozliwosc na zawsze
Rekomendowane odpowiedzi