Patrykbor Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 kurwka duszno jak cholera i jeszcze do tego okradli nam wózek ( komóra, fanta, pepsi, paluszki lajkoniek) ale kurwwa dorwałem gnoja jak mu wy***ałem karczycho to myślałem że mu łeb odpanie ...... no błagał żebym go nie zabijał bo tak mu duszenie zrobiłem że nie mógł oddychać a jak tam wlazł :gwizdanie:
Adas Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 nie chcesz flagi klubowej? jedna mi została... wtedy tez dostaniesz PW nie dziękuję , wystarczy jak inni będą mieli idz bo jak Cie ekne w ta lysa glace...
Madas Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 wózek zostawiliśmy w przedsionku klatki schodowej staliśmy rozmawiając z sąsiadami za drzwiami klatki - tyłem jakies 3m od wózka ...wszedł garażem podziemnym na klatkę ..... i orypał nas .... Weronika chce się napić Pepsi a tu duupa nie ma patrzy a tu nie ma telefonu i kilku rzeczy ....wyrwałem do garażu jak mu jebłem karczycho to glebe zaliczył i duszenie .... no kurwwa błagał Wam mówie żebym go nie zabijał :polew:
Hugo Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Link się zmienia bo automatyczna cenzura działa
Patrykbor Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Link się zmienia bo automatyczna cenzura działa nie wiedziałem szefie ale fajny tytuł linku
Adas Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 wózek zostawiliśmy w przedsionku klatki schodowej staliśmy rozmawiając z sąsiadami za drzwiami klatki - tyłem jakies 3m od wózka ...wszedł garażem podziemnym na klatkę ..... i orypał nas .... Weronika chce się napić Pepsi a tu duupa nie ma patrzy a tu nie ma telefonu i kilku rzeczy ....wyrwałem do garażu jak mu jebłem karczycho to glebe zaliczył i duszenie .... no kurwwa błagał Wam mówie żebym go nie zabijał :polew: to ile gnojek mial lat ?
Madas Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Link się zmienia bo automatyczna cenzura działa cześć prezes wózek zostawiliśmy w przedsionku klatki schodowej staliśmy rozmawiając z sąsiadami za drzwiami klatki - tyłem jakies 3m od wózka ...wszedł garażem podziemnym na klatkę ..... i orypał nas .... Weronika chce się napić Pepsi a tu duupa nie ma patrzy a tu nie ma telefonu i kilku rzeczy ....wyrwałem do garażu jak mu jebłem karczycho to glebe zaliczył i duszenie .... no kurwwa błagał Wam mówie żebym go nie zabijał :polew: to ile gnojek mial lat ? nie wiem jeden 12 drugi 14 może cos koło tego
Patrykbor Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 wózek zostawiliśmy w przedsionku klatki schodowej staliśmy rozmawiając z sąsiadami za drzwiami klatki - tyłem jakies 3m od wózka ...wszedł garażem podziemnym na klatkę ..... i orypał nas .... Weronika chce się napić Pepsi a tu duupa nie ma patrzy a tu nie ma telefonu i kilku rzeczy ....wyrwałem do garażu jak mu jebłem karczycho to glebe zaliczył i duszenie .... no kurwwa błagał Wam mówie żebym go nie zabijał :polew: urzekła mnie twoja historia :polew: :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 kurwka duszno jak cholera i jeszcze do tego okradli nam wózek ( komóra, fanta, pepsi, paluszki lajkoniek) ale kurwwa dorwałem gnoja jak mu wy***ałem karczycho to myślałem że mu łeb odpanie ...... no błagał żebym go nie zabijał bo tak mu duszenie zrobiłem że nie mógł oddychać bardzo dobrze, trzeba bylo mu lape zlamac to by sie sku.rwiel nauczyl i nastepnym razem pomyslal zanim kogos jeszcze okradnie... :kwasny: Link się zmienia bo automatyczna cenzura działa najwazniejsze ze czuja presje
Patrykbor Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 już ogłoszenie znikło jeszcze bana niema
Madas Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 się nie nabijaj Patryś ale żeby fante mi kraść to miasakra źle trafili
nike21 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 wózek zostawiliśmy w przedsionku klatki schodowej staliśmy rozmawiając z sąsiadami za drzwiami klatki - tyłem jakies 3m od wózka ...wszedł garażem podziemnym na klatkę ..... i orypał nas .... Weronika chce się napić Pepsi a tu duupa nie ma patrzy a tu nie ma telefonu i kilku rzeczy ....wyrwałem do garażu jak mu jebłem karczycho to glebe zaliczył i duszenie .... no kurwwa błagał Wam mówie żebym go nie zabijał :polew: urzekła mnie twoja historia :polew: :polew: :polew: szkoda ze juz nie ma "wybacz mi" na tvn bo bysmy madasa w tv widzieli :polew: :polew:
Adas Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 od wozkow zaczynaja, a pozniej jak dorosna za nasze autka sie biora :baseball:
Patrykbor Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 się nie nabijaj Patryś ale żeby fante mi kraść to miasakra źle trafili to samo jak mi kto by piwo z auta ruszył
Iverson Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 :polew: :polew: :polew: , może właśnie Madas zmienił życie i patrzenie na świat młodego człowieka , uratował go przed złą drogą
nike21 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 e tam jedno piwo... ale za 4-ro pak to bym juz za jaja powiesil :gwizdanie: :naughty:
Madas Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 :polew: :polew: :polew: , może właśnie Madas zmienił życie i patrzenie na świat młodego człowieka , uratował go przed złą drogą coś Ty widać że gnoje będą kraść dalej .... w oczach ich to wyczytałem ( medytacja, czytanie w myślach) :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 :polew: :polew: :polew: , może właśnie Madas zmienił życie i patrzenie na świat młodego człowieka , uratował go przed złą drogą madas dziala jak poprawczak :decayed:
Patrykbor Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 :polew: :polew: :polew: , może właśnie Madas zmienił życie i patrzenie na świat młodego człowieka , uratował go przed złą drogą :mysli:dobrze gada polać mu
Rekomendowane odpowiedzi