Musashi Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 a ja mam polerkę na piątek to bialym pojedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 No mam nadzieję że jeszcze trochę lakieru na nim jest... a zresztą co mi tam - teraz biały jest w modzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 a ja mam polerkę na piątek to bialym pojedziesz? witaj w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 No mam nadzieję że jeszcze trochę lakieru na nim jest... a zresztą co mi tam - teraz biały jest w modzie i czarne kola z czerwonym paskiem na rancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Kur** - znów będę musiał wymieniać ozdobniki - tym razem z chromu na black Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Kur** - znów będę musiał wymieniać ozdobniki - tym razem z chromu na black takie życie, nie będzie Ci się nudziło przynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 No mam nadzieję że jeszcze trochę lakieru na nim jest... a zresztą co mi tam - teraz biały jest w modzie i czarne kola z czerwonym paskiem na rancie juz nike upychasz te felgi Vario ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 No mam nadzieję że jeszcze trochę lakieru na nim jest... a zresztą co mi tam - teraz biały jest w modzie i czarne kola z czerwonym paskiem na rancie juz nike upychasz te felgi Vario ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 vario nie mial czarnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 za***iste miał te avanti - idealne dla srebrnego autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Czarne nie były ale czarne z front polerką i czerwony rant w środku felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 jak tam Vario, jakies B8 na oku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 :hi: Witam wszystkich właśnie wróciłęm z roboty po 16 godz. i mam już dosyc serdecznie na dzisiaj otworzyłęm Leszka walne i ide nyny [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 22:13_________________________________________________ Pawcio kolego co tam ciekawego :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 :hi: Witam wszystkich właśnie wróciłęm z roboty po 16 godz. i mam już dosyc serdecznie na dzisiaj otworzyłęm Leszka walne i ide nyny [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 22:13_________________________________________________ Pawcio kolego co tam ciekawego :mysli: to ladnie ja dzis 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Ja pindole, ale ruch na forum, kupuję Dacię Logan w Avancie !!!!!!!! bez odwołania Pozdrawiamy wszystkich - idziemy w piz*u na miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Ja pindole, ale ruch na forum, kupuję Dacię Logan w Avancie !!!!!!!! bez odwołania Pozdrawiamy wszystkich - idziemy w piz*u na miasto tylko mi nie pić za dużo :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 czy ktoś tu jest?? już po dobranocce więc pewnie spać poszli... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ja jestem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ja dzisiaj dwa browarki i do wyrka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ja dzisiaj dwa browarki i do wyrka :gwizdanie: to słabiutko jak na Ciebie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi